VPN'siz Discord'a nasıl girilir?

Marullar

Decapat
Daha fazla  
Arkadaş etrafta durmadan görüyorum VPN'siz Discord giriş yapabilenler var. Goodbyedpi-0.2.3RC3-2 kullanarak giriyorlar ama bende olmuyor sebebini bilmiyorum.

Google DNS'i kullanıyorum bu sayede girebiliyorum fakat giremeyen birsürü insan var DNS değiştirmesine rağmen.

Arkadaş etrafta durmadan görüyorum VPN'siz Discord giriş yapabilenler var. Goodbyedpi-0.2.3RC3-2 kullanarak giriyorlar ama bende olmuyor sebebini bilmiyorum.

Bende de olmuyor WARP'ı deneyebilirsin ben WARP kullanıyorum.

Goodbyedpi'da ilgili dosyayı yönetici olarak çalıştırdıktan sonra, dns ayarlarınızı da değiştirmeniz lazım. 1-1-1-1/1-0-0-1 gibi.

Google DNS derken VPN mi yoksa DNS mi?
8.8.8.8 - 8.8.4.4 DNS'ini kastetmiş arkadaş hocam. Alternatif olarak normalde kullandığınızdan farklı bir browser'a VPN eklentisi indirip browser üzerinden de giriş yapabilirsiniz Discord'a. Sanırım her işlevi çalışmıyor ama diğer programlar VPN'den etkilenmemiş oluyor en azından.

Google DNS derken VPN mi yoksa DNS mi?

VPN değil hocam. Eğer Ethernet kablosu aracılığıyla internete bağlanıyorsanız (Wi-Fi için olmuyor sanırsam) internete girip DNS nasıl değiştirilir diye bir bakın çok basit bir işlem, ağ ayarları kısmından Google'ın kendi DNS ayarları olan 8.8.8.8 4.4.4.4 gibi sayılar yazıp değiştiriyorsunuz bu sayede girebiliyorsunuz.

Hangi operatörü kullanıyorsun? Hocam biri diyor ki süperonline de dns değiştirince giriliyor ama bir çok kullanan girilmiyor diyor. Turktelekom da DNS hiçbir işe yaramıyor zaten, hiç giremiyorsun. Warp VPN diyorlar ping arttırıyor. Bir iki tane yöntem daha vardı ama hatırlamıyorum.

Goodbyedpi'da ilgili dosyayı yönetici olarak çalıştırdıktan sonra, DNS ayarlarınızı da değiştirmeniz lazım. 1-1-1-1/1-0-0-1 gibi.

Yaptım ama işe yaradı.

Türk Telekom kullanıyorum ama DNS ile girenler var arkadaşlarımdan çok FPS oyunu oynuyorum diye VPN de tercih etmemeye çalışıyorum.

Yaptım ama işe yaradı.

Türk Telekom kullanıyorum ama DNS ile girenler var arkadaşlarımdan çok FPS oyunu oynuyorum diye VPN de tercih etmemeye çalışıyorum.
TeamSpeak kullanın hocam. Yabancı public sunucularında türk isimli odalar görüyorum, bende teamspeak kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• 2323.PNG
    2,9 KB · Görüntüleme: 94
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…