M M4RE Centipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #1 VPN kullanmadan ve GoodbyeDPI tarzı herhangi bir program vs kullanmadan Discord'a nasıl giriş yapabilirim?
VPN kullanmadan ve GoodbyeDPI tarzı herhangi bir program vs kullanmadan Discord'a nasıl giriş yapabilirim?
P PredatoRR06 Femtopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #2 Hocam GoodbyeDPI diye bir şey çıkarmışlar çok güzel sadece arkada açık bırakarak girebiliyorsun.
M Mert0011 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 501 Çözümler 1 26 Kasım 2024 #3 WARP kullan tek Discord uzerınde calıssın ayarla.
P PredatoRR06 Femtopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #4 Videoları var bakarsanız YouTube'da indirme videoları bulursunuz.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #5 M4RE dedi: VPN kullanmadan ve GoodbyeDPI tarzı herhangi bir program vs kullanmadan Discord'a nasıl giriş yapabilirim? Genişletmek için tıkla... TurkNet gibi DNS kullanmaya izin veren internet servis sağlayıcısı kullanıyorsanız DNS değiştirerek girebilirsiniz.
M4RE dedi: VPN kullanmadan ve GoodbyeDPI tarzı herhangi bir program vs kullanmadan Discord'a nasıl giriş yapabilirim? Genişletmek için tıkla... TurkNet gibi DNS kullanmaya izin veren internet servis sağlayıcısı kullanıyorsanız DNS değiştirerek girebilirsiniz.
P PredatoRR06 Femtopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #6 Mert0011 dedi: WARP kullan tek Discord uzerınde calıssın ayarla. Genişletmek için tıkla... WARP bu aralar çok kötüleşti Discord için kullanmanızı önermem.
Mert0011 dedi: WARP kullan tek Discord uzerınde calıssın ayarla. Genişletmek için tıkla... WARP bu aralar çok kötüleşti Discord için kullanmanızı önermem.
8 830349 Decipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 2.532 Makaleler 14 Çözümler 35 26 Kasım 2024 #7 M4RE dedi: VPN kullanmadan ve GoodbyeDPI tarzı herhangi bir program vs kullanmadan Discord'a nasıl giriş yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Microsoft Edge'den girebilirsin. Tarayıcı ayarlarından DNS'i OpenDNS yapman yeterli. Ben öyle giriyorum. Akşam bunun hakkında bir rehber hazırlayacağım.
M4RE dedi: VPN kullanmadan ve GoodbyeDPI tarzı herhangi bir program vs kullanmadan Discord'a nasıl giriş yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Microsoft Edge'den girebilirsin. Tarayıcı ayarlarından DNS'i OpenDNS yapman yeterli. Ben öyle giriyorum. Akşam bunun hakkında bir rehber hazırlayacağım.
xi4l_official Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 557 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #8 PredatoRR06 dedi: Hocam GoodbyeDPI diye bir şey çıkarmışlar çok güzel sadece arkada açık bırakarak girebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak açarsan bir daha açmayla uğraşmuyorsun. Daha iyi bence.
PredatoRR06 dedi: Hocam GoodbyeDPI diye bir şey çıkarmışlar çok güzel sadece arkada açık bırakarak girebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak açarsan bir daha açmayla uğraşmuyorsun. Daha iyi bence.
M M4RE Centipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #9 Einstein dedi: TurkNet gibi DNS kullanmaya izin veren internet servis sağlayıcısı kullanıyorsanız DNS değiştirerek girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kanka TurkNet kullanıyorum zaten DNS'i ne yapmam lazım bir de DNS değiştirmem herhangi bir zarar verir mi?
Einstein dedi: TurkNet gibi DNS kullanmaya izin veren internet servis sağlayıcısı kullanıyorsanız DNS değiştirerek girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kanka TurkNet kullanıyorum zaten DNS'i ne yapmam lazım bir de DNS değiştirmem herhangi bir zarar verir mi?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #10 M4RE dedi: Kanka TurkNet kullanıyorum zaten DNS'i ne yapmam lazım bir de DNS değiştirmem herhangi bir zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. DNS olarak 1.1.1.1-1.0.0.1 Cloudflare DNS kullanabilirsiniz.
M4RE dedi: Kanka TurkNet kullanıyorum zaten DNS'i ne yapmam lazım bir de DNS değiştirmem herhangi bir zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. DNS olarak 1.1.1.1-1.0.0.1 Cloudflare DNS kullanabilirsiniz.