VPN'sız Discord'a nasıl girilir?

M4RE

Centipat
Daha fazla  
VPN kullanmadan ve GoodbyeDPI tarzı herhangi bir program vs kullanmadan Discord'a nasıl giriş yapabilirim?

Hocam GoodbyeDPI diye bir şey çıkarmışlar çok güzel sadece arkada açık bırakarak girebiliyorsun.

Videoları var bakarsanız YouTube'da indirme videoları bulursunuz.

VPN kullanmadan ve GoodbyeDPI tarzı herhangi bir program vs kullanmadan Discord'a nasıl giriş yapabilirim?

TurkNet gibi DNS kullanmaya izin veren internet servis sağlayıcısı kullanıyorsanız DNS değiştirerek girebilirsiniz.

Microsoft Edge'den girebilirsin. Tarayıcı ayarlarından DNS'i OpenDNS yapman yeterli. Ben öyle giriyorum. Akşam bunun hakkında bir rehber hazırlayacağım.

TurkNet gibi DNS kullanmaya izin veren internet servis sağlayıcısı kullanıyorsanız DNS değiştirerek girebilirsiniz.

Kanka TurkNet kullanıyorum zaten DNS'i ne yapmam lazım bir de DNS değiştirmem herhangi bir zarar verir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…