Çözüldü Rockstar Games VPN'siz GTA V indirmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Hocam ben Rockstar'ın kendi sitesinden GTA V almıştım. Zaten bende RDR2 var onda da aynı sorun WARP veya VPN açmadan, GTA V inmiyor. RDR2 Steam'den aldığımdan inmişti ama oynamak için VPN'le giriyordum. Neyse GTA V Rockstar Games Launcher açılıyor ama inmiyor, VPN açınca inmeye başlıyor. DNS açınca da inmiyor. Bunun çözümü var mı? Modemin IP değiştirmiştim olmadı yardım edin.

resim_2025-05-16_193547096.png

Her gün böyle VPN açınca inmeye başlıyor Online oynamak içinde VPN istiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ben sorunu çözdüm ilk olarak Rockstar Launcher her zaman bilgisayarı açtığım zaman onunda açılmasına ayarladım sonra da VPN açmamaya ve Rockstar Launcher'ı sadece hesaba girmeye ve güncelleme yapsını bekledim sonunda benim internetimle güncelleme yaptı error vermeden hesaba girmemi ve oyunlara VPN'siz girmeye başladım. Kısacası bende böyle çözüldü.
Ağ sağlayınıcızdan güvenli interneti kapattırın.
Turkcell ise uygulamadan yapabilirsiniz.

Hocam ben Rockstar'ın kendi sitesinden GTA V almıştım. Zaten bende RDR2 var onda da aynı sorun WARP veya VPN açmadan, GTA V inmiyor. RDR2 Steam'den aldığımdan inmişti ama oynamak için VPN'le giriyordum. Neyse GTA V Rockstar Games Launcher açılıyor ama inmiyor, VPN açınca inmeye başlıyor. DNS açınca da inmiyor. Bunun çözümü var mı? Modemin IP değiştirmiştim olmadı yardım edin.

Eki Görüntüle 2492046

Her gün böyle VPN açınca inmeye başlıyor Online oynamak içinde VPN istiyor.
goodbyedpi kullanamyı deneyin bendede olmuştu bu sorun

GoodbyeDPI bende çalışmadı ne bahtsız biriyim. Bir video gönderirsen iyi olur belki izlediğim adam yapamamıştır.

Evet bu sorun bende de olmuştu Kaspersky veya Malwarebytes gibi Amerikan Defender'lar maalesef Rusların yaptığı bir şey olduğu için engelliyor galiba defenderınız ne ise devre dışı bırakın.

Ben sorunu çözdüm ilk olarak Rockstar Launcher her zaman bilgisayarı açtığım zaman onunda açılmasına ayarladım sonra da VPN açmamaya ve Rockstar Launcher'ı sadece hesaba girmeye ve güncelleme yapsını bekledim sonunda benim internetimle güncelleme yaptı error vermeden hesaba girmemi ve oyunlara VPN'siz girmeye başladım. Kısacası bende böyle çözüldü.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı