Cenker1 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 460 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #1 Sorum başlıktaki gibidir. Ben DPI ile girebiliyorken arkadaşım giremiyor.
Ucrold Hectopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 774 Çözümler 6 2 Nisan 2025 #2 Cenker1 dedi: Sorum başlıktaki gibidir. Ben DPI ile girebiliyorken arkadaşım giremiyor. Genişletmek için tıkla... Başka yol yok. Goodbyedpi ın alternatif modlarını çalıştırın.
Cenker1 dedi: Sorum başlıktaki gibidir. Ben DPI ile girebiliyorken arkadaşım giremiyor. Genişletmek için tıkla... Başka yol yok. Goodbyedpi ın alternatif modlarını çalıştırın.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.234 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #3 GoodbyeDPI içindeki dosyaları tek tek deneyin illa olur, yönetici olarak çalıştırın.
Cenker1 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 460 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #4 Ucrold dedi: Başka yol yok. Goodbyedpi ın alternatif modlarını çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Hocam o değeri -1 ile değiştirince oldu gibi, Roblox açılıyor ama yüklenmiyor.
Ucrold dedi: Başka yol yok. Goodbyedpi ın alternatif modlarını çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Hocam o değeri -1 ile değiştirince oldu gibi, Roblox açılıyor ama yüklenmiyor.
Ucrold Hectopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 774 Çözümler 6 2 Nisan 2025 #5 Cenker1 dedi: Hocam o değeri -1 ile değiştirince oldu gibi, Roblox açılıyor ama yüklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Goodbyedpi turkey versiyonunu indirin.
Cenker1 dedi: Hocam o değeri -1 ile değiştirince oldu gibi, Roblox açılıyor ama yüklenmiyor. Genişletmek için tıkla... Goodbyedpi turkey versiyonunu indirin.
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.064 Çözümler 25 2 Nisan 2025 #6 Cenker1 dedi: Hocam o değeri -1 ile değiştirince oldu gibi, Roblox açılıyor ama yüklenmiyor. Genişletmek için tıkla... İnternetiniz Turkcell mi? Tek tek Google ve Cloudflare'in DNS'lerini bütün .bat dosyalarıyla deneyin illa biri çalışır.
Cenker1 dedi: Hocam o değeri -1 ile değiştirince oldu gibi, Roblox açılıyor ama yüklenmiyor. Genişletmek için tıkla... İnternetiniz Turkcell mi? Tek tek Google ve Cloudflare'in DNS'lerini bütün .bat dosyalarıyla deneyin illa biri çalışır.
Cenker1 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 460 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #7 Ucrold dedi: Goodbyedpi turkey versiyonunu indirin. Genişletmek için tıkla... Zaten turkey versiyonu hocam.
Ucrold dedi: Goodbyedpi turkey versiyonunu indirin. Genişletmek için tıkla... Zaten turkey versiyonu hocam.
Ucrold Hectopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 774 Çözümler 6 2 Nisan 2025 #8 Cenker1 dedi: Zaten turkey versiyonu hocam. Genişletmek için tıkla... Turkey versiyonunda değer değiştirmeden direkt girebiliyor olmanız lazım. Arkadaşınız dns ayarlarını yaptı mı?
Cenker1 dedi: Zaten turkey versiyonu hocam. Genişletmek için tıkla... Turkey versiyonunda değer değiştirmeden direkt girebiliyor olmanız lazım. Arkadaşınız dns ayarlarını yaptı mı?
Cenker1 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 460 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #9 Ucrold dedi: Turkey versiyonunda değer değiştirmeden direkt girebiliyor olmanız lazım. Arkadaşınız dns ayarlarını yaptı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ben DNS ayarı yapmadan direkt girdim ama o yapmadı söyleyebilir misiniz nasıl yapabileceğimizi?
Ucrold dedi: Turkey versiyonunda değer değiştirmeden direkt girebiliyor olmanız lazım. Arkadaşınız dns ayarlarını yaptı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ben DNS ayarı yapmadan direkt girdim ama o yapmadı söyleyebilir misiniz nasıl yapabileceğimizi?
Ucrold Hectopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 774 Çözümler 6 2 Nisan 2025 #10 Cenker1 dedi: Hocam ben DNS ayarı yapmadan direkt girdim ama o yapmadı söyleyebilir misiniz nasıl yapabileceğimizi? Genişletmek için tıkla... Sağ alttan internet ayarlarına giriceksiniz. Sonra internet isminize tıklayıp DNS ayarlaya basın. Sadece IPv4 yapın. Ana DNS 1.1.1.1 alternatif 1.0.0.1 yapın. Umarım doğru anlatmısımdır.
Cenker1 dedi: Hocam ben DNS ayarı yapmadan direkt girdim ama o yapmadı söyleyebilir misiniz nasıl yapabileceğimizi? Genişletmek için tıkla... Sağ alttan internet ayarlarına giriceksiniz. Sonra internet isminize tıklayıp DNS ayarlaya basın. Sadece IPv4 yapın. Ana DNS 1.1.1.1 alternatif 1.0.0.1 yapın. Umarım doğru anlatmısımdır.