VPro V700 Alloy RGB alınır mı?

His derken red switch hissinden bahsediyorsunuz sanırım.

Red switch gibi atlama noktası olamayan switchlerde tuşa bastığınız zaman his almazsınız.
Ben zarlı klavyeye basıyormuş gibi değil de mekaniğe bastığımı anlayacağım bir klavye istiyorum. Bunun için atlama noktası olan switchlere mi bakmalıyım?

Ben zarlı klavyeye basıyormuş gibi değil de mekaniğe bastığımı anlayacağım bir klavye istiyorum. Bunun için atlama noktası olan switchlere mi bakmalıyım?
Mekanik deyince aklında ne canlanıyor bilmiyorum ama Cherry MX Red ile Outemu Red'i kıyaslarsan hissedilir bir fark olur ama mekanik bir klavyedir bunların ikiside.

@UmuTzn Geri dönmüşsünüz ne zamandıe görmüyordum sizi buralarda.
His derken red switch hissinden bahsediyorsunuz sanırım.

Red switch gibi atlama noktası olamayan switchlerde tuşa bastığınız zaman his almazsınız.
Forumdaki çoğu kişinin önerisi üzerine galiba Trust Cada'ya karar verdim.

Demek istediği basım hissiyatı. Blue switch ve red switch hissiyatı gibi.
Her renk ve markanın switchinin kendine özgü bir karakteri var, doğrudur

@UmuTzn Geri dönmüşsünüz ne zamandıe görmüyordum sizi buralarda.

Forumdaki çoğu kişinin önerisi üzerine galiba Trust Cada'ya karar verdim.
Yaz boyu yoktum neredeyse Ara ara giriyorum öyle. Yakınında bi Mediamarkt falan varsa dene önce istersen. Klavye güzel ama memnun olmayanda oluyor kişisel kullanış hiçbir ürüne kefil olamam

Mediamarkt falan varsa dene önce istersen. Klavye güzel ama memnun olmayanda oluyor kişisel kullanış hiçbir ürüne kefil olamam
Daha çok mouse için önemli deneme klavye için pek gerek yok ama garantiye alınmak isteniyorsa Trust Gxt 776 bilek desteği alınabilir.

Daha çok mouse için önemli deneme klavye için pek gerek yok ama garantiye alınmak isteniyorsa Trust Gxt 776 bilek desteği alınabilir.
Basım hissini sevmeyen ve klavyenin tuşlarını yüksek bulan oluyor Trust Gxt 776 sağolsun hiçbir klavyenin bilek desteğini kullanmıyorum. Söküyorum kutusunu koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…