Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 27 Ekim 2019 #11 UmuTzn dedi: Basım hissini sevmeyen ve klavyenin tuşlarını yüksek bulan oluyor Genişletmek için tıkla... Zaten red switch alacak kişi az çok neyle karşılaşacağını biliyordur ve tuşlar yüksek gelir diye Trust Gxt 776 önerdim zaten
UmuTzn dedi: Basım hissini sevmeyen ve klavyenin tuşlarını yüksek bulan oluyor Genişletmek için tıkla... Zaten red switch alacak kişi az çok neyle karşılaşacağını biliyordur ve tuşlar yüksek gelir diye Trust Gxt 776 önerdim zaten
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ekim 2019 #12 Sylveon dedi: Zaten red switch alacak kişi az çok neyle karşılaşacağını biliyordur ve tuşlar yüksek gelir diye Trust Gxt 776 önerdim zaten Genişletmek için tıkla... Thermaltake Iris nasıl bir mouse? 159 TL şu an alınır mı?
Sylveon dedi: Zaten red switch alacak kişi az çok neyle karşılaşacağını biliyordur ve tuşlar yüksek gelir diye Trust Gxt 776 önerdim zaten Genişletmek için tıkla... Thermaltake Iris nasıl bir mouse? 159 TL şu an alınır mı?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 27 Ekim 2019 #13 xPunch dedi: Thermaltake Iris Genişletmek için tıkla... Öncelik hep dediğim gibi ele oturması ama sensör bakımından soarsan fiyatına göre düşük kalıyor bence.
xPunch dedi: Thermaltake Iris Genişletmek için tıkla... Öncelik hep dediğim gibi ele oturması ama sensör bakımından soarsan fiyatına göre düşük kalıyor bence.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 27 Ekim 2019 #14 xPunch dedi: Sorum net, Trust Cada'nın hissi konusunda kötü yorumlar duydum, aynı zamanda RGB'si de daha güzel gibi vPro'nun. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Zamanında İtopya'dan 179 TL'ye almıştım. Gerçekten f/p ürünü. Hem RGB hem yazılımı hem de bildiğim kadarıyla kendi switchlerini kullanmaları bence mükemmel ötesi bir şey. Onun haricinin de Trust Cada'yı da öneririm.
xPunch dedi: Sorum net, Trust Cada'nın hissi konusunda kötü yorumlar duydum, aynı zamanda RGB'si de daha güzel gibi vPro'nun. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Zamanında İtopya'dan 179 TL'ye almıştım. Gerçekten f/p ürünü. Hem RGB hem yazılımı hem de bildiğim kadarıyla kendi switchlerini kullanmaları bence mükemmel ötesi bir şey. Onun haricinin de Trust Cada'yı da öneririm.