VPRO V700 RGB ALLOY alınır mı?

Sanki almamamız için ekstra bir çaba sarf ediyorsun gibime geldi. Mekanik olma yitirme diye bir şey olmaz, olsa bile garanti halleder.

Sanki almamamız için ekstra bir çaba sarf ediyorsun gibime geldi. Mekanik olma yitirme diye bir şey olmaz, olsa bile garanti halleder.

Paranızı boşa harcamayın diye söylüyorum. K83 alın diye ısrar etmiyorum yanlış anlamayın. O klavyeyi almayın diye söylüyorum.

Belki benim kullandığım ürün sıkıntılı bir üründü bilmiyorum. İsterseniz deneyin şansınızı

Arkadaşlardan tavsiye istemişsiniz kullananlar ya da fikri olanlar yorumlarını yapmış. Burda almaman için uğraştıklarını düşünüyorsanız eğer o zaman bu klavyeyi alın kullanın. Ya da fikirlerini önemseyin. Sizin beklentiniz sanırım çoğu kişinin al kullan çok memnun kalırsın demelerini mi bekliyorsunuz anlamadım?
Garanti sorun olsa da hallederse eğer yapmanız gereken alıp kullanmak o halde. Olmadı alıp iade edersiniz.

300 TL civarında önerenlerin de bir bildiği var arkadaşım. Mal mal 3 ay ömrü olan markalar önereceklerine biraz daha bütçe koyup ömürlük klavye aldırmaya çalışıyorlar. "İnsanların da bildiği var, bilgisizliğinizle hiçbir yere varamazsınız/ varamamışsınız da."

Burada sizde Gamebooster önerdiniz aldım, fıs çıktı. O zaman her zaman iyisi gelecek diye bir şey yok. Ben öneri bekliyorum kullananlardan. Kullanmayanın tavsiyesini kim ne yapsın. O üründen binlerce üretiliyor. Bazıları düzgün çalışmıyor bazıları sıkıntısız çalışıyor. Size sıkıntısız gelmiş. Bana sıkıntılı geldi. Ayrıca o klavyenin bilek desteği tam değil. Biraz bastırınca oynuyormuş gibi oluyor. 14 gün geçmeden iade ettim Gameboosteri. İade etmekte bu kadar basit.
Paramız olsa alırdık kardeş. Bizde biliyoruz Corsair, Steelseries almasını.

Gamebooster öneren elemanın mesaj sayısı maksimum 50 sanırım. Burada 2000-3000 mesajı geçmiş kimse öyle salak saçma markalar önermez. Bütçeyi arttırmadığınız sürece o fiyata RGB ve mekanik klavye bulamazsınız.

Ürünün kendisi zaten 300 TL. İndirimde düştü. İsterseniz diğer sitelere bakabilirsiniz. Zaten sorun çıksa garantiyle falan uğraşmıyorum. Direk iade ediyorum. Ben şu an biraz bozulma ihtimalini göz önüne aldım. İtopyada'ki yorumları da okudum. Güzel diyorlar fakat size bir sorum olacak. Trust'da dandik bir marka. Ama GXT 890 modelini forumda öneriyorlar. Bu neden?

Forumdaki herkes bilindik, tecrübeli insanlar değil, ben asla önermem.

@zahidbolat O fiyat aralığındakiler belli olduğu için önerdim. Yoksa diğer öneriler gördüğümüz gibi yüksek fiyatlara doğru gidiyor. Niye iade ediyorsunuz diye birşey dediğimi hatırlamıyorum. Hatta VPro alırsanız bilgi vermenizi istedim.
@200749 öneren benim ve mesaj sayım az değil. Gaming klavyeden çok anlamam detaylarını benden iyi bilen çok kişi var. Yalnız önerme nedenim mesajınızda dediğiniz gibi bu fiyata ne RGB ne de adam akıllı mekanik klavye bulunmaması. Haliyle bu fiyata belli ürünler karşımıza çıkıyor.
Bu arada önermeyenler olabilir ama James Donkey ürünleri de kullandım. Her ürününü de gelip önermem ama fiyat performans olarak özellikle 60 TL'lik mouse önermişimdir. Burda çoğu kişi bu markaya yaklaşma diyor biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…