VPRO V700 RGB ALLOY alınır mı?

O dediğin 60 TL'lik mouse'dan elimde var. Döndürme tekerleği bir süre sonra aşınmaya başladı ve çizik sesi çıkartıyor. Tikim olduğu için kullanmayı bıraktım. Onuda incehesap.com hediye etmişti.

@zahidbolat hocam maksimum kaç TL verebilirsiniz, KESİNLİKLE gerekli dediğiniz özellikler nedir? RGB veya mekanik, ikisinden birini bırakmalıyız eğer bütçeniz düşükse.

@zahidbolat hocam maksimum kaç TL verebilirsiniz, KESİNLİKLE gerekli dediğiniz özellikler nedir? RGB veya mekanik, ikisinden birini bırakmalıyız eğer bütçeniz düşükse.
Hocam tüm klavyeleri ve fiyatlarını biliyorum. Gamepower, Rampage, James Donkey gibi markaları da biliyorum. Bu adda bir konu daha açılmış. Orada önermiş aynı markayı kullanan bir arkadaş. VPRO V700 Alloy RGB Nasıldır? - Technopat Sosyal. Bu arada ürünün yazılımı VPRO isimli bir sitede değil. Aksine Rapoo V700 Alloy RGB diye aratmanız gerekir. Bu aralar çok şey aldığım için aileme de baskı yapmak istemiyorum. Gigabyte falan var 230 TL'ye ama tek sabit beyaz bir ışığı olsa bile alırdım. O bile yok. Ve yazılar baskı. Baskılı bir klavyeden yazıyorum şu anda. W-A-S-D tuşları soyuldu. Bu Çin'den gelenlerin en kalitesizleri(Rampage vs.). Hatta ben araştırma yapıp Rampage'in RAMPAGE R41 REACTOR SİYAH 7.1 NOISE 4 SES EFEKTLİ 2 MİKRFONLU OYUNCU KULAKLIĞI - Vatan Bilgisayar bu kulaklığının aynısını Rampage logosu olmadan Çin'de 290 TL'ye görmüştüm. Konu biraz saptı fakat bu klavyeden başka bir klavyeye bakacağımı düşünmüyorum.

İyi de arkadaşım ben kullandım diyorum klavyeyi. Kullanmadığım ürüne gömmüyorum ki. Sen yine de tutturmuşsun kullanmadıkları ürünlere gömüyolar diye. Almak istiyorsan al napalım. Umarım memnun kalırsın da beni haksız çıkartırsın ne diyim

Sıkıntıları yaşamakta sıkıntı yok. Kuryeyi çağırıyorsun. 2 güne paran elinde.

Hayır. Çünkü eski klavyemi gönderdim ve o klavyenin iade edilme süreci 20 günden fazla imiş. Yani param gelmedi. Faize yatırıyor şerefsizler.
Hayır. Çünkü eski klavyemi gönderdim ve o klavyenin iade edilme süreci 20 günden fazla imiş. Yani param gelmedi. Faize yatırıyor şerefsizler.
Yarın geliyor klavye. İncelemesini yaparım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum, forumda.

Son düzenleme:
Klavyeyi almayı düşünüyorum, görüşlerini paylaşır mısın?

Klavyeyi almayı düşünüyorum, görüşlerini paylaşır mısın?
Klavye çok güzel. Yazılımı var zaten dediğim gibi. Kutu içeriğinde tuş çıkarma aparatı ve karton bir kutu içerisinde klavye geliyor. Kablosu kalın ve örgü kablo. Tuş yüzeyi plastik değil kauçuk'a yatkın. Şahsen ben beğendim.

Bende aldım umarım memnun kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…