Resul677 Hectopat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:17 #1 Selamünaleyküm öncelikle. Bir VPS server kiraladım ancak ne yaparsam yapayım port açamıyorum. Sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 13:24
Selamünaleyküm öncelikle. Bir VPS server kiraladım ancak ne yaparsam yapayım port açamıyorum. Sebebi nedir?
Intervice Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.838 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:33 #2 Ne gibi işlemler yaptınız?
Resul677 Hectopat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:35 #3 Intervice dedi: Ne gibi işlemler yaptınız? Genişletmek için tıkla... Firewall kapattım, Windows Server dan portu kural olarak ekledim sonuç aynı
Intervice dedi: Ne gibi işlemler yaptınız? Genişletmek için tıkla... Firewall kapattım, Windows Server dan portu kural olarak ekledim sonuç aynı
Intervice Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.838 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:37 #4 Gelen ve giden portlara eklediğin halde erişim yoksa hizmet aldığın firmayla iletişime geçmen daha hızlı çözüm olur.
Gelen ve giden portlara eklediğin halde erişim yoksa hizmet aldığın firmayla iletişime geçmen daha hızlı çözüm olur.
Resul677 Hectopat Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:50 #5 Senin önereceğin bir yurt dışı vds var mıdır Intervice dedi: Gelen ve giden portlara eklediğin halde erişim yoksa hizmet aldığın firmayla iletişime geçmen daha hızlı çözüm olur. Genişletmek için tıkla... TCP ve UDP portu açmak istiyorum örnek veriyorum 1604 portu ancak port checker ile kontrol ettiğimde port açılmamış olarak gözüküyor. Bu attığım bölümleri ne ile doldurmaliyim. Dosya Ekleri Screenshot_2025-12-04-13-51-24-273_com.opera.gx.jpg 31 KB · Görüntüleme: 2
Senin önereceğin bir yurt dışı vds var mıdır Intervice dedi: Gelen ve giden portlara eklediğin halde erişim yoksa hizmet aldığın firmayla iletişime geçmen daha hızlı çözüm olur. Genişletmek için tıkla... TCP ve UDP portu açmak istiyorum örnek veriyorum 1604 portu ancak port checker ile kontrol ettiğimde port açılmamış olarak gözüküyor. Bu attığım bölümleri ne ile doldurmaliyim.