VPS server nedir?

https://keyubu.com/vps-server/ arkadaşlar buradaki sunucu oyun sunucusu mudur veya Aternos gibi bir arayüze mi sahiptir bilgi verebilir misiniz?

İnternette güçlü sunucular üzerinden size atanmış kaynakları olan sanal bir sunucu veriyorlar. Ama dışarıdan erişim ile gerçek sunucu gibi çalışır. İçeriği boş siz Linux'ya da Windows sürümlerinden ne amaç ile kullanacak iseniz işletim sistemi ve üzerine programları yüklüyorsunuz. Sürekli ödemesini yaparak aktif tutuyorsunuz. Sistem donanımlarına göre ücretler değişiyor.

Doğrudan oyun sunucuları değildir, oyun sunucuları da VPS-VDS vb. sunuculara kurulur ancak oyun sunucularında mesela Aternos gibi sağlayıcılarda bildiğim kadarıyla basit ve anlaşılabilir oyunu doğrudan kontrol edebileceğiniz bir panel sunuluyor.

VPS server ise basitleştirmek gerekirse uzaktan bağlanabileceğiniz ve tam zamanlı açık olan bir bilgisayar. Bir bilgisayar gibi işletim sistemi ve herhangi bir oyunda sunucu kurulabiliyor ancak Aternos, Nitaro vs. gibi doğrudan panel ile değil manuel kendiniz dosyaları veya kodları ile kurulabiliyor.

İnternette güçlü sunucular üzerinden size atanmış kaynakları olan sanal bir sunucu veriyorlar. Ama dışarıdan erişim ile gerçek sunucu gibi çalışır. İçeriği boş siz Linux'ya da Windows sürümlerinden ne amaç ile kullanacak iseniz işletim sistemi ve üzerine programları yüklüyorsunuz. Sürekli ödemesini yaparak aktif tutuyorsunuz. Sistem donanımlarına göre ücretler değişiyor.
teşekkür ederim

teşekkür e
teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı