P PhoenixSOFF Hectopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 133 Çözümler 1 20 Haziran 2020 #1 Open VPN ile kendi VPN sunucumu oluşturmak istiyorum ve bu isteğim için VPS sunucusu kiralayacağım. Bu iş için hangi hosting firmasını tavsiye edersiniz? Not : Sunucu lokasyonu Türkiye olmamalı Son düzenleme: 20 Haziran 2020
Open VPN ile kendi VPN sunucumu oluşturmak istiyorum ve bu isteğim için VPS sunucusu kiralayacağım. Bu iş için hangi hosting firmasını tavsiye edersiniz? Not : Sunucu lokasyonu Türkiye olmamalı
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 20 Haziran 2020 #2 12 Yıllık Tecrübe – ServerKurma.COM | Bilişim Firması Bulut Bilişim Hizmetleri | Microsoft Azure Bu ikisini de kullandım hiçbir sorun olmadı.
12 Yıllık Tecrübe – ServerKurma.COM | Bilişim Firması Bulut Bilişim Hizmetleri | Microsoft Azure Bu ikisini de kullandım hiçbir sorun olmadı.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2020 #3 Azure, Google Cloud, Amazon AWS gibi devleri tercih edebilirsiniz. Uptime'ları ortada.