VR alınır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Cihaz adı DESKTOP-BB0P50B
İşlemci AMD Ryzen 5 4500U with Radeon Graphics 2.38 GHz
Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,42 GB)
Cihaz Kimliği 8EAC407D-CFFC-457E-BF72-811DD7C95501
Ürün Kimliği 00325-81809-36548-AAOEM
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Kalem ve dokunma Bu görüntü biriminde kalem girdisi veya dokunarak giriş yok
Arkadaşlar VR almayı düşünüyorum, paraya değer mi?

Bence VR için hala erken, VR alırsanız evet bazı oyunlar zevkli olabiliyor ama o kadar, hikayeli güzel oyunlar falan beklemeyin yani, bence VR teknolojisi sırf oyunlar için 2030'dan önce güzel performanslar vermeyecektir.

Bir hevesle yıllar önce VR almıştım 3-5 oyundan sonra kenara attım duruyor. Keyfini sürecek çok bir şey yok. Benim gibi keyfi alıp kullanacaksanız alabilirsiniz fakat bütçenizi zorlayacak şekilde para harcayacaksanız hiç gerek yok.

Zaten beleş oyun alacağım.

VR box alıp Trinus uygulamasıyla bir deneyimleyin isterseniz. Beleş oyunlarda pek de keyifli şeyler yok. The talos principle gibi oyunlarda VR deneyimlemek çok daha iyi oluyor. Eğer ki VR box ile deneyip iyi bir deneyim alabileceğinizi düşünüyorsanız o zaman VR setlere geçebilirsiniz. VR box deneyimlediğinizde ilginizi çekmezse VR seti aldığınızda da pek güzel bir deneyim elde etmemiş olacaksınız.

Bence gerek yok. Ünlü yayıncılar da bir hevesle alıp kaç kez kullandılar şimdi hiçbiri göstermiyor çünkü hevesleri kalmadı. Bence hiç gerek yok VR'a para harcamaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…