I i emir Femtopat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #1 Merhaba ben Emir. Bugün babama VR aldırmaya karar verdim, fiyatı uygun bir tane buldum ama meta Quest uygulaması gerek. O da bu hatayı veriyor.
Merhaba ben Emir. Bugün babama VR aldırmaya karar verdim, fiyatı uygun bir tane buldum ama meta Quest uygulaması gerek. O da bu hatayı veriyor.
bilinmiyor9 Hectopat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 1.250 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #2 i emir dedi: Merhaba ben Emir. Bugün babama VR aldırmaya karar verdim, fiyatı uygun bir tane buldum ama meta Quest uygulaması gerek. O da bu hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... hocam ne dediğiniz anlaşılmıyor ? Daha açıklayıcı yazabilir misiniz?
i emir dedi: Merhaba ben Emir. Bugün babama VR aldırmaya karar verdim, fiyatı uygun bir tane buldum ama meta Quest uygulaması gerek. O da bu hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... hocam ne dediğiniz anlaşılmıyor ? Daha açıklayıcı yazabilir misiniz?
MeLuu Picopat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #3 Hata yok ortada?
Bedirhan21314 Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 333 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #4 Ne hatası veriyor??
I i emir Femtopat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #5 Bedirhan21314 dedi: Ne hatası veriyor? Genişletmek için tıkla... MeLuu dedi: Hata yok ortada? Genişletmek için tıkla... bilinmiyor9 dedi: Hocam ne dediğiniz anlaşılmıyor? Daha açıklayıcı yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Pardon eklemeyi unuttum. Ekleyemiyorum ama şu hatayı veriyor CPU yetersiz 4.8 falan diyor ama bir de bağlamak zorunda mıyız?
Bedirhan21314 dedi: Ne hatası veriyor? Genişletmek için tıkla... MeLuu dedi: Hata yok ortada? Genişletmek için tıkla... bilinmiyor9 dedi: Hocam ne dediğiniz anlaşılmıyor? Daha açıklayıcı yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Pardon eklemeyi unuttum. Ekleyemiyorum ama şu hatayı veriyor CPU yetersiz 4.8 falan diyor ama bir de bağlamak zorunda mıyız?
Bedirhan21314 Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 333 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #6 i emir dedi: Ekleyemiyorum ama şu hatayı veriyor CPU yetersiz 4.8 falan diyor ama bir de bağlamak zorunda mıyız? Genişletmek için tıkla... Bilgisayara bağlanmak zorunda, galiba eski bir bilgisayarınız var o yüzden VR kullanmak için yetersiz geliyor.
i emir dedi: Ekleyemiyorum ama şu hatayı veriyor CPU yetersiz 4.8 falan diyor ama bir de bağlamak zorunda mıyız? Genişletmek için tıkla... Bilgisayara bağlanmak zorunda, galiba eski bir bilgisayarınız var o yüzden VR kullanmak için yetersiz geliyor.
ein3kl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.786 Çözümler 17 26 Temmuz 2024 #7 Hangi vr gözlüğü aldınız? Öncelikle bunu belirtirsen daha rahat yardımcı oluruz.
baymooner Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Sistem Özellikleri 32,0 GB RAM GeForce GTX 1660 Ti(6 GB VRAM) AMD Ryzen 5 2600 520+480 GB SSD Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #8 Galiba işlemci kapasitesi yetersiz.
E Efkans0 Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #9 Modelini yazarsan daha iyi olur. Eğer Quest 1,2,3 aldıysan PC'ye bağlamana gerek yok. Rift modelini aldıysan bağlamak zorundasın.
Modelini yazarsan daha iyi olur. Eğer Quest 1,2,3 aldıysan PC'ye bağlamana gerek yok. Rift modelini aldıysan bağlamak zorundasın.
I i emir Femtopat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #10 Efkans0 dedi: Modelini yazarsan daha iyi olur. Eğer Quest 1, 2, 3 aldıysan PC'ye bağlamana gerek yok. Rift modelini aldıysan bağlamak zorundasın. Genişletmek için tıkla... Oculus Quest 2
Efkans0 dedi: Modelini yazarsan daha iyi olur. Eğer Quest 1, 2, 3 aldıysan PC'ye bağlamana gerek yok. Rift modelini aldıysan bağlamak zorundasın. Genişletmek için tıkla... Oculus Quest 2