VR gözlük önerisi

Nerede daha ucuz? Quest 2'ler 7500TL'den başlıyor. Sıfır fiyatına bakmayın. Quest 2'nin üretimi durduruldu. Ondan dolayı satıcılar kafalarına göre fiyat koyuyor.

Anladım, 3S in üretimi devam ediyor ama değil mi?

Bir de diyelim alacağım, nelere dikkat edeceğim nasıl test edeceğim?

Evet. O model daha yeni çıktı.

Bir de diyelim alacağım, nelere dikkat edeceğim nasıl test edeceğim?

Lenslere bakın, çizik olup olmadığını kontrol edin. Ardından ekranda ölü piksel var mı diye dikkatlice inceleyin. Aşırı kirli ya da hor kullanılmış gözlüklerden uzak durmanız iyi olur. Ayrıca kontrolcülerin pil yuvasındaki Sticker'lara bakın; eğer kollar tamir gördüyse genellikle bu kısımdan anlaşılıyor. Son olarak, mümkünse meta Quest 2 almaya çalışın; bu, “oculus Quest 2” etiketi taşıyan ilk versiyonlardan daha yeni üretim.

Sadece görüntü istiyorum dediğim gibi onun dışı kullanmayacağım.

Piyasada VR gözlük üreten çok az firma var. Yani amacınız sadece görüntü yansıtmak olsa da aralarında en başarılısı Quest 2. Oculus Rift s alsanız sensörleri kurmayla falan uğraşacaksınız. En mantıklısı çok para harcamak istemiyorsanız sahibinden ve Letgo gibi yerlerden meta Quest 2'lere bakın. Fakat bütçeniz varsa Quest 3S veya 3 modeline bakın derim. Quest 3 aralarındaki görüş açısı ve çözünürlüğü en fazla olan model.

Son düzenleme:
Evet. O model daha yeni çıktı.

Lenslere bakın, çizik olup olmadığını kontrol edin. Ardından ekranda ölü piksel var mı diye dikkatlice inceleyin. Aşırı kirli ya da hor kullanılmış gözlüklerden uzak durmanız iyi olur. Ayrıca kontrolcülerin pil yuvasındaki Sticker'lara bakın; eğer kollar tamir gördüyse genellikle bu kısımdan anlaşılıyor. Son olarak, mümkünse meta Quest 2 almaya çalışın; bu, “oculus Quest 2” etiketi taşıyan ilk versiyonlardan daha yeni üretimdir.

En mantıklısı çok para harcamak istemiyorsanız sahibinden ve Letgo gibi yerlerden meta Quest 2'lere bakın. Fakat bütçeniz varsa Quest 3S veya 3 modeline bakın derim. Quest 3 aralarındaki görüş açısı ve çözünürlüğü en fazla olan model.

Bu attığınız Letgo'daki iyi görünüyor, alınır mı?

Bu attığınız Letgo'daki iyi görünüyor, alınır mı?

Alınabilir. Satıcıya ölü piksel ve lenslerde çizik var mı diye sorun. Ayrıca kollar tamir gördü mü diye de sormayı unutmayın. Bende Letgo'dan satın almıştım geldiğinde kollardan birisi tamirliydi. Direk iade ettim. Buna dikkat edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı