B beraatbeats Yoctopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #1 İyi günler, biz 8 arkadaş VR oyun yapacağız ve ilk kez böyle bir oyun yapacağız. Bu yüzden VR oyun yapımı için gerekli programlar, yazılım dili ve ekipmanlar nedir? Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2022
İyi günler, biz 8 arkadaş VR oyun yapacağız ve ilk kez böyle bir oyun yapacağız. Bu yüzden VR oyun yapımı için gerekli programlar, yazılım dili ve ekipmanlar nedir? Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.400 Makaleler 3 Çözümler 61 5 Şubat 2022 #2 vr oyun nasıl kodlanır - Google'da Ara
B beraatbeats Yoctopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #3 SiyahPassat dedi: vr oyun nasıl kodlanır - Google'da Ara Genişletmek için tıkla... Bunu tabii ki de yazdım ama net bir bilgiye ulaşamadım, bildiğin bir site vs. forum yerleri var mı?
SiyahPassat dedi: vr oyun nasıl kodlanır - Google'da Ara Genişletmek için tıkla... Bunu tabii ki de yazdım ama net bir bilgiye ulaşamadım, bildiğin bir site vs. forum yerleri var mı?