VR2'den sonra PS portal mı DualSense Edge mi?

Astro Yusuf

Centipat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba, 2 hafta sonra VR2 alacağım bir sonraki hedefim DualSense Edge mi mantıklı olur PS portal mı karar veremedim. Ayrıca bir sürü şeyim var Pulse3D HD camera Access Controller DualSense şarj istasyonu 2 inci DualSense silikon kuluf analog koruyucuları sürekli bir şeyler almaya devam ediyorum?

Dosya Ekleri

• 05DF01CC-1E96-4038-92F0-C52376D39E1A.jpeg
    80,5 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleyen: Moderatör:
Sende mi Portal yerine edge kolu almıştın sende olmasada tahmin mi?
Tahmin değil mantık hocam. Portal'ı her zaman kullanmazsınız ama Dualsense Edge'i her PlayStation oynadığınızda kullanacaksınız. Paranızı daha fazla değecek bir ürüne vermiş olursunuz.

Tahmin değil mantık hocam. Portal'ı her zaman kullanmazsınız ama Dualsense Edge'i her PlayStation oynadığınızda kullanacaksınız. Paranızı daha fazla değecek bir ürüne vermiş olursunuz.
Sizdede Var mı PlayStation Sohbet yapayım dedim öylesine?

Sizdede Var mı PlayStation Sohbet yapayım dedim öylesine?
Hayır hocam ben PC kullanıcısıyım. Konsolda kısıtlanmayı sevmiyorum. Eskiden de One S ve One X kullandım sadece. Fakat çevremde PS Portal sahibi arkadaşlarım var. Hep kenarda durduğunu söylüyor çoğu.

Hayır hocam ben PC kullanıcısıyım. Konsolda kısıtlanmayı sevmiyorum. Eskiden de One S ve One X kullandım sadece. Fakat çevremde PS Portal sahibi arkadaşlarım var. Hep kenarda durduğunu söylüyor çoğu.
Peki vr2 olanlar var mı çevrende?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…