Astro Yusuf Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 235 Makaleler 1 30 Ekim 2024 #11 Peki Ettafında Çoğu Pulse3d mi kullanıyor Pulse elite mi explore mi?
Smmmhunter Megapat Sıvı Nitrojen Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.971 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 30 Ekim 2024 #12 Astro Yusuf dedi: Peki Ettafında Çoğu Pulse3d mi kullanıyor Pulse elite mi explore mi? Genişletmek için tıkla... Nova 7P ve Audeze Maxwell PS Version kullanıyorlar.
Astro Yusuf dedi: Peki Ettafında Çoğu Pulse3d mi kullanıyor Pulse elite mi explore mi? Genişletmek için tıkla... Nova 7P ve Audeze Maxwell PS Version kullanıyorlar.
Astro Yusuf Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 235 Makaleler 1 30 Ekim 2024 #13 Smmmhunter dedi: Nova 7P ve Audeze Maxwell PS Version kullanıyorlar. Smmmhunter dedi: Nova 7P ve Audeze Maxwell PS Version kullanıyorlar. Genişletmek için tıkla... sen neden ps5 kullanmıyon pc kullanıyon Genişletmek için tıkla... Smmmhunter dedi: Nova 7P ve Audeze Maxwell PS Version kullanıyorlar. Genişletmek için tıkla... Özellikle ne amaçlı ps5 mi pc mi alayım diye karar verdin?
Smmmhunter dedi: Nova 7P ve Audeze Maxwell PS Version kullanıyorlar. Smmmhunter dedi: Nova 7P ve Audeze Maxwell PS Version kullanıyorlar. Genişletmek için tıkla... sen neden ps5 kullanmıyon pc kullanıyon Genişletmek için tıkla... Smmmhunter dedi: Nova 7P ve Audeze Maxwell PS Version kullanıyorlar. Genişletmek için tıkla... Özellikle ne amaçlı ps5 mi pc mi alayım diye karar verdin?
Smmmhunter Megapat Sıvı Nitrojen Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.971 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 30 Ekim 2024 #14 Neden PS5 kullanayım? PC'de de aynı oyunları oynayabiliyorum. Ayrıca çok daha fazla mod ve özelleştirme yapabiliyorum.
Neden PS5 kullanayım? PC'de de aynı oyunları oynayabiliyorum. Ayrıca çok daha fazla mod ve özelleştirme yapabiliyorum.
Astro Yusuf Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 235 Makaleler 1 31 Ekim 2024 #15 Smmmhunter dedi: Neden PS5 kullanayım? PC'de de aynı oyunları oynayabiliyorum. Ayrıca çok daha fazla mod ve özelleştirme yapabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki çevrende access controller sahibi var mı arkadaş olarak yine? Dosya Ekleri 90C82DC9-FBEC-4471-97EE-7DBA7EB261A8.jpeg 125,3 KB · Görüntüleme: 23
Smmmhunter dedi: Neden PS5 kullanayım? PC'de de aynı oyunları oynayabiliyorum. Ayrıca çok daha fazla mod ve özelleştirme yapabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki çevrende access controller sahibi var mı arkadaş olarak yine?