K kralonur814 Hectopat Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 11 Yer Ereğli, Konya, Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 4 Ocak 2014 #1 Ekran kartım Mobility radeon hd 4200'dür. Vram 256 mb. Yükseltebilir miyiz ?
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 4 Ocak 2014 #2 Ekran kartında önemli olan ve performansı arttıran şey GPU'dur, bellekler değil.
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2014 #3 Yükseltsen ne değişecek?
K kralonur814 Hectopat Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 11 Yer Ereğli, Konya, Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 4 Ocak 2014 #4 albaywolf dedi: Yükseltsen ne değişecek? Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlarda vram 512 yazıyorda. Yükseliyorsa yükseltek.
albaywolf dedi: Yükseltsen ne değişecek? Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlarda vram 512 yazıyorda. Yükseliyorsa yükseltek.
Bora1 Hectopat Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 508 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ocak 2014 #5 Önemli olan GPU dur. Bellek değil. Değiştirmeyi başarsan bile bi değişiklik olmaz. Ayrıca kart değişmedende yükselme şansı yok.
Önemli olan GPU dur. Bellek değil. Değiştirmeyi başarsan bile bi değişiklik olmaz. Ayrıca kart değişmedende yükselme şansı yok.
K kralonur814 Hectopat Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 11 Yer Ereğli, Konya, Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 4 Ocak 2014 #6 Bora1 dedi: Önemli olan GPU dur.Bellek değil. Değiştirmeyi başarsan bile bi değişiklik olmaz. Ayrıca kart değişmedende yükselme şansı yok. Genişletmek için tıkla... Malesef mobility radeon hd 4200 için gömülü diyorlar. Degiştiremiyoruz.
Bora1 dedi: Önemli olan GPU dur.Bellek değil. Değiştirmeyi başarsan bile bi değişiklik olmaz. Ayrıca kart değişmedende yükselme şansı yok. Genişletmek için tıkla... Malesef mobility radeon hd 4200 için gömülü diyorlar. Degiştiremiyoruz.
Bora1 Hectopat Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 508 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ocak 2014 #7 kralonur814 dedi: malesef mobility radeon hd 4200 için gömülü diyorlar degiştiremiyoruz. Genişletmek için tıkla... Gömülü olduğunu bilmiyordum. Zaten bellek açısından değişiklikte olmayacaktır o sebeple istiyorsanız gerek yok.
kralonur814 dedi: malesef mobility radeon hd 4200 için gömülü diyorlar degiştiremiyoruz. Genişletmek için tıkla... Gömülü olduğunu bilmiyordum. Zaten bellek açısından değişiklikte olmayacaktır o sebeple istiyorsanız gerek yok.
K kralonur814 Hectopat Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 11 Yer Ereğli, Konya, Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 6 Ocak 2014 #8 Bora1 dedi: Gömülü olduğunu bilmiyordum. Zaten bellek açısından değişiklikte olmayacaktır o sebeple istiyorsanız gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bellek için degil. Crysis 3'ü oynayamadım. AC4 ü 10 fps battlefield 4 ü deneyip kendimi üzmedim. - - - Güncellendi - - - Peki ssd alsam pc oyun performansını etkiler mi ?
Bora1 dedi: Gömülü olduğunu bilmiyordum. Zaten bellek açısından değişiklikte olmayacaktır o sebeple istiyorsanız gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bellek için degil. Crysis 3'ü oynayamadım. AC4 ü 10 fps battlefield 4 ü deneyip kendimi üzmedim. - - - Güncellendi - - - Peki ssd alsam pc oyun performansını etkiler mi ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 6 Ocak 2014 #9 SSD oyun performansını etkilemez. Sadece açılış, kapanış, yükleme ve bölümler arası geçişlerde fark eder.
SSD oyun performansını etkilemez. Sadece açılış, kapanış, yükleme ve bölümler arası geçişlerde fark eder.