C Can 36 Centipat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #1 8 GB RAM var 7.5 kullanılabilir, 500 MB paylaşılan VRAM'de, ben onu 2 GB yapacağım 6 GB RAM kalacak. Bir sıkıntı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2021
8 GB RAM var 7.5 kullanılabilir, 500 MB paylaşılan VRAM'de, ben onu 2 GB yapacağım 6 GB RAM kalacak. Bir sıkıntı olur mu?
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.024 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #2 Can 36 dedi: 8 GB RAM var 7.5 kullanılabilir, 500 MB paylaşılan VRAM'de, ben onu 2 GB yapacağım 6 GB RAM kalacak. Bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Daha verimli çalışmasını sağlayabilir ancak bence 500 MB bile gayet yeterli.
Can 36 dedi: 8 GB RAM var 7.5 kullanılabilir, 500 MB paylaşılan VRAM'de, ben onu 2 GB yapacağım 6 GB RAM kalacak. Bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Daha verimli çalışmasını sağlayabilir ancak bence 500 MB bile gayet yeterli.
Sami SÖKER Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #3 Can 36 dedi: 8 GB RAM var 7.5 kullanılabilir, 500 MB paylaşılan VRAM'de, ben onu 2 GB yapacağım 6 GB RAM kalacak. Bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yaşayacağınızı zannetmem.
Can 36 dedi: 8 GB RAM var 7.5 kullanılabilir, 500 MB paylaşılan VRAM'de, ben onu 2 GB yapacağım 6 GB RAM kalacak. Bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yaşayacağınızı zannetmem.
S Sissu Hectopat Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 346 Çözümler 2 2 Haziran 2021 #4 Windows için ayrılan RAM'den azaltırsan oyunlarda drop yeme ihtimalin artarabilir.
AŞUWA.mirzabey66 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.078 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Kubina, Karaçay-Çerkesya 2 Haziran 2021 #5 Ramini azaltıp dropa sokar boş ver böyle iyi.
F fersend Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 1.669 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #6 Vram'ın artırılabilmesi için vram boyutu daha büyük bir ekran kartı almalısınız. Dediğiniz şekilde vram artırma etki etmez.
Vram'ın artırılabilmesi için vram boyutu daha büyük bir ekran kartı almalısınız. Dediğiniz şekilde vram artırma etki etmez.
C Can 36 Centipat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #7 AŞUWA.mirzabey66 dedi: Ramini azaltıp dropa sokar boş ver böyle iyi. Genişletmek için tıkla... Ama çoğu oyun 2 GB vram istıyor fersend dedi: Vram'ın artırılabilmesi için vram boyutu daha büyük bir ekran kartı almalısınız. Dediğiniz şekilde vram artırma etki etmez. Genişletmek için tıkla... Ztn 500 mb kendi almış
AŞUWA.mirzabey66 dedi: Ramini azaltıp dropa sokar boş ver böyle iyi. Genişletmek için tıkla... Ama çoğu oyun 2 GB vram istıyor fersend dedi: Vram'ın artırılabilmesi için vram boyutu daha büyük bir ekran kartı almalısınız. Dediğiniz şekilde vram artırma etki etmez. Genişletmek için tıkla... Ztn 500 mb kendi almış
AŞUWA.mirzabey66 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.078 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Kubina, Karaçay-Çerkesya 2 Haziran 2021 #8 Can 36 dedi: Ama çoğu oyun 2 GB VRAM istıyor. Genişletmek için tıkla... Sen ona bakma, zaten onboardın VRAM'ini arttırsan bile pek fayda etmez.
Can 36 dedi: Ama çoğu oyun 2 GB VRAM istıyor. Genişletmek için tıkla... Sen ona bakma, zaten onboardın VRAM'ini arttırsan bile pek fayda etmez.
C Can 36 Centipat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #9 erengore dedi: Daha verimli çalışmasını sağlayabilir ancak bence 500 MB bile gayet yeterli. Genişletmek için tıkla... Yeni oyunlar 2 GB destekliyor ondan Sissu dedi: Windows için ayrılan RAM'den azaltırsan oyunlarda drop yeme ihtimalin artarabilir. Genişletmek için tıkla... Windows için kaç gb ayrılmış onu nasıl öğrencem AŞUWA.mirzabey66 dedi: Sen ona bakma, zaten onboardın VRAM'ini arttırsan bile pek fayda etmez. Genişletmek için tıkla... Yinede artırmakta fayda var Son düzenleme: 2 Haziran 2021
erengore dedi: Daha verimli çalışmasını sağlayabilir ancak bence 500 MB bile gayet yeterli. Genişletmek için tıkla... Yeni oyunlar 2 GB destekliyor ondan Sissu dedi: Windows için ayrılan RAM'den azaltırsan oyunlarda drop yeme ihtimalin artarabilir. Genişletmek için tıkla... Windows için kaç gb ayrılmış onu nasıl öğrencem AŞUWA.mirzabey66 dedi: Sen ona bakma, zaten onboardın VRAM'ini arttırsan bile pek fayda etmez. Genişletmek için tıkla... Yinede artırmakta fayda var