VRAM arttırma videosu gerçek mi?

VRAM ekrna kartı ile gelir sadece kayıt defterinden yüksekmiş gibi gösteriyosun sistemine sadece zarar verir.

Hocam 5 dk sonra deneyeceğim işe yararsa yazarım.
Aslında gerçekten sınırı genişletiyor ama pek bir amacı yok. Zaten, görüntü belleği olarak 0MB dahi gösterse paylaşılan toplam bellek olarak bir miktar gösteriyordur. O miktar, dahili GPU'lar için fazla fazla yeterli. Sınırı arttırabilirsiniz, ama bir işe yaramaz. Sadece arttırmış olursunuz.

Sağ olun hocam çözüm raporladım. Bazı arkadaşlar gibi bilmeden denemeden damlamamışsınız.

Hocam denedim VRAM 0 oldu ve PC güvenli modda başladı. İşlemleri geri aldım ama gene olmadı. En kötü format atacağım ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yine de denemeyin demeyi unutmuşum, benim hatam üzgünüm. Tam olarak bu şekilde arttırılmıyor olabilir ama arttırmanın bir yolu var. Ayrı bir konu açabilirsiniz bunun için, BIOS ayarları üzerinden ayarlanıyor olması gerek.

BIOS resetleyip deneyebilirsiniz. İlk olarak dediğim gibi dahili GPU için mümkün, harici için değil. Ama dahili için 10 GB bile verilese gücü artmaz.

Fişten çekin ve BIOS pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…