kastamonuayısı Femtopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 30 18 Şubat 2023 #1 Fotoğrafta görüldüğü gibi kullanılabilir 2 GB. Kullanılan 126MB. Ben bu kullanılanı nasıl artırabilirim? Bir katkısı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2023
Fotoğrafta görüldüğü gibi kullanılabilir 2 GB. Kullanılan 126MB. Ben bu kullanılanı nasıl artırabilirim? Bir katkısı olur mu?
Negative Sir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Asker (Teğmen) 18 Şubat 2023 #11 Rona dedi: Anladım teşekkür ederim hocam bilgi için. Peki iGPU ve GPU olan sistemde gene iGPU VRAM değerini değiştirmek mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Mümkünde gerek yok. Zaten masaüstünde 128 MB olsa bile yeter ve oyunu açınca otomatikman GPU'ya geçer tabii eğer laptopsa. Masaüstünde ise ekran kartı varsa işlemcininki kullanılmaz zaten. Artı 0 Eksi
Rona dedi: Anladım teşekkür ederim hocam bilgi için. Peki iGPU ve GPU olan sistemde gene iGPU VRAM değerini değiştirmek mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Mümkünde gerek yok. Zaten masaüstünde 128 MB olsa bile yeter ve oyunu açınca otomatikman GPU'ya geçer tabii eğer laptopsa. Masaüstünde ise ekran kartı varsa işlemcininki kullanılmaz zaten.