Giray Han Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 1.121 Çözümler 2 4 Mart 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, kullandığınız VRAM sıcaklığını gösteren bir program varsa ismini benimle paylaşır mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2021
Merhaba arkadaşlar, kullandığınız VRAM sıcaklığını gösteren bir program varsa ismini benimle paylaşır mısınız?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 4 Mart 2021 #2 Giray Han dedi: Merhaba arkadaşlar, kullandığınız VRAM sıcaklığını gösteren bir program varsa ismini benimle paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... VRAM sıcaklığını gösteren yok ama GPU sıcaklığını gösteren program var. MSI Afterburner / Riva Tuner.
Giray Han dedi: Merhaba arkadaşlar, kullandığınız VRAM sıcaklığını gösteren bir program varsa ismini benimle paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... VRAM sıcaklığını gösteren yok ama GPU sıcaklığını gösteren program var. MSI Afterburner / Riva Tuner.
N NRVS Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 1.436 Makaleler 9 Çözümler 57 Yer C-137 4 Mart 2021 #3 Yanlış hatırlamıyorsam AIDA64 ile bakabilirsin VRAM sıcaklığına.
F F16C Decapat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 2.150 Makaleler 2 Çözümler 12 4 Mart 2021 #4 Eğer kartında sensör varsa HWiNFO ile görebilirsin. İmzanda 3070 yazıyor o kartta vardır diye düşünüyorum.
Eğer kartında sensör varsa HWiNFO ile görebilirsin. İmzanda 3070 yazıyor o kartta vardır diye düşünüyorum.
Clapper Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 60 Çözümler 1 4 Mart 2021 #5 Giray Han dedi: Merhaba arkadaşlar, kullandığınız VRAM sıcaklığını gösteren bir program varsa ismini benimle paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... AiDA64 anakart sıcaklığı diye gösteriyor ama tam nerenin sıcaklığı bilmiyorum.
Giray Han dedi: Merhaba arkadaşlar, kullandığınız VRAM sıcaklığını gösteren bir program varsa ismini benimle paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... AiDA64 anakart sıcaklığı diye gösteriyor ama tam nerenin sıcaklığı bilmiyorum.
Giray Han Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 1.121 Çözümler 2 4 Mart 2021 #6 300319 dedi: VRAM sıcaklığını gösteren yok ama GPU sıcaklığını gösteren program var. MSI Afterburner / Riva Tuner. Genişletmek için tıkla... Gpu sıcaklığını görmeye ihtiyacım yok konuda da belirttiğim gibi. NRVS dedi: Yanlış hatırlamıyorsam AIDA64 ile bakabilirsin VRAM sıcaklığına. Genişletmek için tıkla... Aidata64 full sürümünü kullanıyorum ne yazık ki onda da yok. F16C dedi: Eğer kartında sensör varsa HWiNFO ile görebilirsin. İmzanda 3070 yazıyor o kartta vardır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... HWİNFO 20 dolar fiyat çekiyorlar hocam Clapper dedi: AiDA64 anakart sıcaklığı diye gösteriyor ama tam nerenin sıcaklığı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Gpu sıcaklığını ve Cpu sıcaklığını mosfetleri falan gösteriyor.
300319 dedi: VRAM sıcaklığını gösteren yok ama GPU sıcaklığını gösteren program var. MSI Afterburner / Riva Tuner. Genişletmek için tıkla... Gpu sıcaklığını görmeye ihtiyacım yok konuda da belirttiğim gibi. NRVS dedi: Yanlış hatırlamıyorsam AIDA64 ile bakabilirsin VRAM sıcaklığına. Genişletmek için tıkla... Aidata64 full sürümünü kullanıyorum ne yazık ki onda da yok. F16C dedi: Eğer kartında sensör varsa HWiNFO ile görebilirsin. İmzanda 3070 yazıyor o kartta vardır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... HWİNFO 20 dolar fiyat çekiyorlar hocam Clapper dedi: AiDA64 anakart sıcaklığı diye gösteriyor ama tam nerenin sıcaklığı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Gpu sıcaklığını ve Cpu sıcaklığını mosfetleri falan gösteriyor.
mehmetdu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.410 Makaleler 1 Çözümler 19 4 Mart 2021 #7 Afterburner üzerinde bellek sıcaklığı kısmı VRAM sıcaklığını gösteriyor.
Nightlord Decapat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 18 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #8 Bellek, VRM sıcaklıkları genelde AMD GPU'larda gözüküyor, zaten sensör olsa elindeki programlar gösterirdi. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2022
Bellek, VRM sıcaklıkları genelde AMD GPU'larda gözüküyor, zaten sensör olsa elindeki programlar gösterirdi.
Giray Han Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 1.121 Çözümler 2 4 Mart 2021 #9 Nightlord dedi: Bellek, VRM sıcaklıkları genelde AMD GPU'larda gözüküyor, zaten sensör olsa elindeki programlar gösterirdi. Genişletmek için tıkla... Bende öyle tahmin ettim ya sensör yok yada güncellemesi yok kart için henüz. mehmetdu dedi: Afterburner üzerinde bellek sıcaklığı kısmı VRAM sıcaklığını gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Zahmet olmaz ise bir ekran görüntüsü atar mısın hocam ?
Nightlord dedi: Bellek, VRM sıcaklıkları genelde AMD GPU'larda gözüküyor, zaten sensör olsa elindeki programlar gösterirdi. Genişletmek için tıkla... Bende öyle tahmin ettim ya sensör yok yada güncellemesi yok kart için henüz. mehmetdu dedi: Afterburner üzerinde bellek sıcaklığı kısmı VRAM sıcaklığını gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Zahmet olmaz ise bir ekran görüntüsü atar mısın hocam ?
mehmetdu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.410 Makaleler 1 Çözümler 19 4 Mart 2021 #10 Giray Han dedi: Bende öyle tahmin ettim ya sensör yok yada güncellemesi yok kart için henüz. Zahmet olmaz ise bir ekran görüntüsü atar mısın hocam ? Genişletmek için tıkla... Tabi ki buyurun hocam. Etherium kazan 5700XT kartımın bellek sıcaklığını görebiliyorum. Arkadaşların dediği gibi kartınızda sensör olmayabilir.
Giray Han dedi: Bende öyle tahmin ettim ya sensör yok yada güncellemesi yok kart için henüz. Zahmet olmaz ise bir ekran görüntüsü atar mısın hocam ? Genişletmek için tıkla... Tabi ki buyurun hocam. Etherium kazan 5700XT kartımın bellek sıcaklığını görebiliyorum. Arkadaşların dediği gibi kartınızda sensör olmayabilir.