Belki kullanma ihtiyacı duymuyordur ? O kart 4GB VRAM kullanabilecek güçte bir kart değil. Genelde o kart 32GB bellek de versen 1-2 GB VRAM kullanımını geçmez.Intel UHD Graphics paylaşımlı ekran kartı var 4 GB ama 1.5 GB kullanıyor. RAM'im 8 GB az mı geliyor o yüzden mi?
Hocam bana normal geldi. Dahili bir GPU için 4 GB çok zor.
Hocam sistemin boşta kalan belleği. Dikkat ederseniz 128 MB yazıyor. Bu şekilde gözükmesi doğal. Bende 16 GB RAM var. Ekran kartım 4 GB RX 470. ben bakınca bazen 12 GB RAM görüyorum. Sistem boşta kalan belleği burada gösteriyor.
Hocam sistemin boşta kalan belleği. Dikkat ederseniz 128 MB yazıyor. Bu şekilde gözükmesi doğal. Bende 16 GB RAM var. Ekran kartım 4 GB RX 470. ben bakınca bazen 12 GB RAM görüyorum. Sistem boşta kalan belleği burada gösteriyor.
Boşta kalan bellek değil RAM miktarının yarısı gözükür.Hocam sistemin boşta kalan belleği. Dikkat ederseniz 128 MB yazıyor. Bu şekilde gözükmesi doğal. Bende 16 GB RAM var. Ekran kartım 4 GB RX 470. ben bakınca bazen 12 GB RAM görüyorum. Sistem boşta kalan belleği burada gösteriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.