Vray Render Amaçlı Workstation Önerisi

Fury X zaten bu tarzlar için "eh" denebilecek bir kart. İşlemciniz de X99 sistemin bütçe dostu işlemcisi. Ekran kartını güncellemek yerine işlemcisi 5960X yapılsa sistem daha çok performans verir. Ek olarak 16 GB RAM kesinlikle yeterli değil. Minimum 32, mümkünse 64 GB RAM lazım bu iş için. Farm dolabı olarak değil üstelik, tek bilgisayar için bu böyle. Bütçe varsa 128 GB olabilir daha sağlam sistemler için. Bu yüzden yukarıda yazdığım sisteme 64 GB RAM koydum okkalısından.

Bütçe sıkıntılı ise geçici çözüm olarak elinizdeki sistemi yükseltmek olabilir ancak benim tavsiyem imkanınız olduğunda sağlam bir bilgisayar toplamanız, o makine render ile uğraşırken de elinizin altında performanslı bir makine daha olması. Bu şekilde çalışmak işleri hızlandırıyor.

Fikirlerin için teşekkürler, ben biraz daha yeni çıkacak donanımlar, elimdeki iş durumu ve döviz üçgenini analiz edip tekrar başvururum size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…