Doğan_k Zeptopat Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #1 VR gözlükte mesela Meta Quest 3'te sanal Windows 10 kurulur mu yazılım yapmak için falan güzel olur. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2024
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 17 Aralık 2024 #2 Doğan_k dedi: VR gözlükte mesela Meta Quest 3'te sanal Windows 10 kurulur mu yazılım yapmak için falan güzel olur. Genişletmek için tıkla... Extra olarak bişey kurmana gerek yok, vr destekli herhangi bir program yada oyun açık değilken masaüstünü vr ile yönetebiliyosun zaten.
Doğan_k dedi: VR gözlükte mesela Meta Quest 3'te sanal Windows 10 kurulur mu yazılım yapmak için falan güzel olur. Genişletmek için tıkla... Extra olarak bişey kurmana gerek yok, vr destekli herhangi bir program yada oyun açık değilken masaüstünü vr ile yönetebiliyosun zaten.
Doğan_k Zeptopat Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #3 PC yok bende ama VR tadına bakmak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2024
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 18 Aralık 2024 #4 Doğan_k dedi: PC yok bende ama VR tadına bakmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ha yok o zaman malesef windows kuramazsın. birde oculusun kendi mağazası hem dolar hemde piyasaya göre daha pahalı o yüzden o hayali unut bence.
Doğan_k dedi: PC yok bende ama VR tadına bakmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ha yok o zaman malesef windows kuramazsın. birde oculusun kendi mağazası hem dolar hemde piyasaya göre daha pahalı o yüzden o hayali unut bence.
D Drugut Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #5 Windows 11 pc nin görüntüsünü aktarabilirsin
E Efkans0 Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #6 VR cihazına Windows kuramazsın sadece yansıtabilirsin. Bilgisayarın yoksa bile Quest alabilirsin güçlü bir cihaz ve oyun kütüphanesi de geniş.
VR cihazına Windows kuramazsın sadece yansıtabilirsin. Bilgisayarın yoksa bile Quest alabilirsin güçlü bir cihaz ve oyun kütüphanesi de geniş.