VRR monitör almak riskli mi?

C.A.R.T.E.L

Megapat
Yer
belcika
Daha fazla  
Meslek
malunen emekli
Recep bey sizin yeni nesil monitörleri incelediğiniz videoyu izledim,
FreeSync Monitörde G-Sync Açma Rehberi.
Bu videoda dediniz ki yeni nesil olan bu teknolojinin düzgün çalışıp çalışmayacağının garantisi yok, sizce boyle bir monitör almak riskli mi, öneriyor musunuz yoksa yine eskisi gibi tek taraflı olanı mı almak mantıklı ?

Teşekkürler, evet o listeyi görmüştüm, cevapıda vermişsiniz zaten. En sağlamı o 12 monitörden birini almak.

MSI Optix MAG271C kullanıyorum, çalışıyor. 12 modele takılmaya gerek yok istediğiniz modeli araştırarak alabilirsiniz. Bir işe yarıyor mu onu da anlamadım tabi. Pendullum testte fark görülüyor fakat oyun oynarken bir şey fark etti mi çok anlamadım.

Belki oynadığınız oyunlara göre farklar değişiyordur. Örnek çok hızlı hareketli bir oyunda fark edilebileceğini ben şahsen düşünmüyorum ama sakin ve manzaraya yönelik oyunlarda çok bariz fark eder.

VRR özelliği olanlar da 60 FPS ile mi sınırlı kalacak ? Öyleyse hiçbir anlamı yok.

Benimde monitörüm FreeSync destekliyor ve rehberde geçen adımları uyguladım G-Sync açtım inanın ne avantaj ne de dezavantaj sağladı aradaki farkı anlayamadım. Tabi bu benim monitörümle de alakalı olabilir.
GTX 1060 6GB
VIEWSONIC 21.5”" VX2257-mhd AMD FreeSync™ 75 Hz 1MS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…