Çözüldü Java VS Code alt klasörü açılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emrre.exe

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, src klasörünün altına genel adında bir klasör açmak istiyorum. Ama açınca görseldeki gibi oluyor. Ben alt ağ şeklinde yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Görsel:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlardan bu seçeneği kapatın:
Eki Görüntüle 2505122

Teşekkürler yaptım. Şimdi başka bir sorunum var; src/genel/ders1 diye klasörler açtım ve ders1'in içinde de Java file açtım. Java file da kodumu yazıyorum sağ tık run yapıyorum class dosyası bin klasöründe oluşması gerekirken src klasöründe Java dosyasının yanında oluşuyor. Bir türlü çözemedim bunu. VS Code klasöründeki settings. JSON dosyasını kontrol ediyorum class yolunu doğru vermiş "bin" diye. Sorun nerede anlamadım ayrıca kodum da çalışmıyor error veriyor.

Ekran görüntüsü atayım:

Dosya Ekleri

• 12345.png
    150,3 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleyen: Moderatör:
Java için gerekli eklentileri yükleyin. Sonra yukarıdaki Run menüsünden Add new config'i seçin. Oradan yeni bir hata ayıklama konfigürasyonu ekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…