VS Code ile nasıl Lua yazılır?

Xpyheral

Centipat
Daha fazla  
Visual Studio Code kullanarak nasıl Lua yazabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam "Lua" adlı eklentiyi indirin. Eklenti sahibi "Sumneko". Ondan sonra hazırsınız direk. Ya da Lua dosyalarını manuel terminal ile açmak için lua dosya-adı.lua yazın.
İndirdim interette de baya araştırdım ama olmuyor terminalde bu şekilde hata veriyor
Ayrıca indirdiğim dosyaya girdiğimde lua.exe şeklinde gözükmüyor videolarda exe şeklinde gözüküyor

Lua kurulmuyor. Dosya olarak indiriliyor ve kurulacak yeri ve dosya yolunu kendiniz tanımlayacaksınız. Belgeleri içinde indiriliyor. Tabi İngilizce.

Buradan indirmiştim zaten.

İngilizce videolardan yaptım ama olmadı.

Hocam arkadaşın dediği gibi Lua sadece Portable geliyor Windows'ta. Lua kodunu yazacağınız yere Lua uygulama dosyasını koyun.

Hocam arkadaşın dediği gibi Lua sadece Portable geliyor Windows'ta. Lua kodunu yazacağınız yere Lua uygulama dosyasını koyun.
Aga açıkçası beceremedim şuan herşeyi aynı yaptım olmadı hevesimde biraz kaçtı zaten

Roblox içinde aynı lua gerekiyordu değilmi

Aga açıkçası beceremedim şu an her şeyi aynı yaptım olmadı hevesimde biraz kaçtı zaten.

Roblox içinde aynı Lua gerekiyordu değil mi?

Hocam Roblox'un kullandığı Lua başka bir Lua. Roblox Studio'nun içinde gelen Luau.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…