Unity VS Code Intellisense garip davranıyor

SySlain

Hectopat
Daha fazla  
VS Code ıntellisense garip davranıyor. Tam olarak çevirmiyor ve Tab'a basınca tamamlamıyor ama yine de yazınca kodlarım çalışıyor. VS Code'u Unity için kullanmak istiyorum. Test olarak mesela ekte göründüğü gibi Debug.Log yazacağım ama otomatik tamamlamıyor. Garip davranıyor dediğim nokta ise farklı öngörüler çıkarıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-09-07 203953.png
    Ekran görüntüsü 2025-09-07 203953.png
    48,1 KB · Görüntüleme: 34
Onu da denedim ama VS Code'da çok güzel extensionlar ve temalar var. O yüzden VS Code'dan vazgeçmek istemiyorum
Hocam Unity için endüstri standartları Visual Studio ve JetBrains Rider'dır, bunlar tam entegre çalışır.

VS Code kullanmaya niyetliyseniz gerekli paketleri manuel kurmanız gerekiyor, bir YouTube rehber videosunu takip edip gerekli eklentileri kurup ayarları yaptınız mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam Unity için endüstri standartları Visual Studio ve JetBrains Rider'dır, bunlar tam entegre çalışır.

VS Code kullanmaya niyetliyseniz gerekli paketleri manuel kurmanız gerekiyor, bir YouTube rehber videosunu takip edip gerekli eklentileri kurup ayarları yaptınız mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şimdi bu videoyu deneyeceğim. Bir umut adamın yaptığı şeyleri yapacağım sadece.
Hocam VS 19 veya 22 daha stabil çalışıyor. VSC'yi ben de Unity için düzgün kullanamamıştım.
olursa olur olmazsa community kullanacağım.

Not: çalıştı ama artık Unityden Open C# Project diyince 2 tane VS Code sekmesi açılıyor.
1757279646412.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı