Çözüldü VS Code kod yazarken çıkan kutu nasıl kapatılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sugoma

Hectopat
Daha fazla  
VS Code'da kod yazarken resimdeki gibi bilgi veren bir kutu çıkıyor. İsmini bilmediğim için ayarlardan bulamadım. Bunu nasıl kapatabilirim?

Dosya Ekleri

• resim_2024-06-20_132722113.png
    29,5 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İsmini bilmediğim için ayarlardan bulamadım.

İsmi Parameter Hints imiş, fonksiyonun tanımını ve parametre bilgilerini gösteriyor. Şu ayar, istediğiniz ayar gibi duruyor:

Ben denedim, işe yarıyor gibi. Yine de bu kutucuğu elle tetiklememizi sağlayan Ctrl + Shift + Space kombinasyonu hâlâ çalışıyor ama bunu yapmadıkça kod yazıyorken kendi kendine çıkmıyor kutucuk.

Kutucuğu her zaman Esc'ye basıp kapatabiliyorsunuz.
İsmini bilmediğim için ayarlardan bulamadım.

İsmi Parameter Hints imiş, fonksiyonun tanımını ve parametre bilgilerini gösteriyor. Şu ayar, istediğiniz ayar gibi duruyor:

Ben denedim, işe yarıyor gibi. Yine de bu kutucuğu elle tetiklememizi sağlayan Ctrl + Shift + Space kombinasyonu hâlâ çalışıyor ama bunu yapmadıkça kod yazıyorken kendi kendine çıkmıyor kutucuk.

Kutucuğu her zaman Esc'ye basıp kapatabiliyorsunuz.

Çözüm

Evet onu kapadıktan sonra düzeldi. Diğer bilgiler içinde teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…