R rosewar Femtopat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #1 İyi günler sosyaller, ben GNOME kullanıyorum ve bugün VS Code kurdum ama üstteki bar gereksiz büyük bunu nasıl ayarlayabilirim?
İyi günler sosyaller, ben GNOME kullanıyorum ve bugün VS Code kurdum ama üstteki bar gereksiz büyük bunu nasıl ayarlayabilirim?
Çözüm Bayram Tempest 30 Ağustos 2024 GTK teması ile alakalı. Farklı bir tema kurun. Bir de GTK uyumluluğu olmayan programlarda böyle sorun yaşanabiliyor.
GTK teması ile alakalı. Farklı bir tema kurun. Bir de GTK uyumluluğu olmayan programlarda böyle sorun yaşanabiliyor.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 6.111 Makaleler 39 Çözümler 271 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #2 GTK teması ile alakalı. Farklı bir tema kurun. Bir de GTK uyumluluğu olmayan programlarda böyle sorun yaşanabiliyor. Artı 0 Eksi Çözüm
GTK teması ile alakalı. Farklı bir tema kurun. Bir de GTK uyumluluğu olmayan programlarda böyle sorun yaşanabiliyor.
KS KS R rosewar Femtopat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #3 Bayram Tempest dedi: Gtk teması ile alakalı. Farklı bir tema kurun. Bir de gtk uyumluluğu olmayan programlarda böyle sorun yaşanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Düzeldi hocam değiştirince sağ olun. Artı 0 Eksi
Bayram Tempest dedi: Gtk teması ile alakalı. Farklı bir tema kurun. Bir de gtk uyumluluğu olmayan programlarda böyle sorun yaşanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Düzeldi hocam değiştirince sağ olun.