Çözüldü VS Code prettier hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bulodoor

Kilopat
Merhaba ben Prettier - Code formatter kullanmak istiyorum ekledim ayarlardan da ayarlarını yaptım fakat resimdeki gibi sürekli hata veriyor ne kadar denediysemde çözemedim resimleri koyuyorum, eklendi olarak Editor: Default formatter a gidip prettier - code formatter seçiyorum, tekrar hata veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Hata mesajı yok mu? Kırmızı olan yere tıklamayı deneyin.

Oraya tıklayınca şöyle bir yer açılıyor acaba dosyalarda mı sıkıntı var?

Ben Formatter'ı prettier - code formatter yerine şöyle sorunu çözdüm gibi.
1. HTML dosyasına gelip oradan "belgeyi şununla biçimlendir..." tıkladım.

2. yukarıdan da HTML dosyasındaysak HTML'i, CSS doyasındaysak CSS'i seçiyoruz.

Eğer varsayılan olarak bir şey seçili değilse "varsayılan biçlimlendiriciyi yapılandır..." tıklıyoruz, ve CSS doyasındaysanız CSS'i seçiyoruz.

Ayarlardan da format on Save'e gidip, "format on save" yazılı kutucuğu işaretleyince CTRL+s kısayolu ile kaydedince çalışıyor.

Ben böyle çözdüm ama galiba prettier eklentisini hiç kullanmıyor gibi geldi bana, eksik olursa da nelerden eksilir onları söylerseniz sevinirim.

Oraya tıklayınca şöyle bir yer açılıyor acaba dosyalarda mı sıkıntı var?

Ben Formatter'ı prettier - code formatter yerine şöyle sorunu çözdüm gibi.
1. HTML dosyasına gelip oradan "belgeyi şununla biçimlendir..." tıkladım.

2. yukarıdan da HTML dosyasındaysak HTML'i, CSS doyasındaysak CSS'i seçiyoruz.

Eğer varsayılan olarak bir şey seçili değilse "varsayılan biçlimlendiriciyi yapılandır..." tıklıyoruz, ve CSS doyasındaysanız CSS'i seçiyoruz.

Ayarlardan da format on Save'e gidip, "format on save" yazılı kutucuğu işaretleyince CTRL+s kısayolu ile kaydedince çalışıyor.

Ben böyle çözdüm ama galiba prettier eklentisini hiç kullanmıyor gibi geldi bana, eksik olursa da nelerden eksilir onları söylerseniz sevinirim.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…