M monitor gg Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #1 Viscual Studio kod üzerinden Python kodu yazıyorum ve bu hatayı aliyorum.
samedxd Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 143 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #2 monitor gg dedi: Viscual Studio kod üzerinden Python kodu yazıyorum ve bu hatayı aliyorum. Eki Görüntüle 2490242 Genişletmek için tıkla... Oraya görüşürüz yazmıyacaksın kodu çalıştırmak istiyorsan "python dosyaismi.py" oraya yazdığın şeyi komut olarak algılıyor.
monitor gg dedi: Viscual Studio kod üzerinden Python kodu yazıyorum ve bu hatayı aliyorum. Eki Görüntüle 2490242 Genişletmek için tıkla... Oraya görüşürüz yazmıyacaksın kodu çalıştırmak istiyorsan "python dosyaismi.py" oraya yazdığın şeyi komut olarak algılıyor.
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 13 Mayıs 2025 #3 Hadi ss almıyorsun bari net fotoğraf çek moruk bunu kim okuyacak?
M monitor gg Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #4 samedxd dedi: Oraya görüşürüz yazmayacaksın kodu çalıştırmak istiyorsan "Python dosyaismi.py" oraya yazdığın şeyi komut olarak algılıyor. Genişletmek için tıkla... Sağ ol reis
samedxd dedi: Oraya görüşürüz yazmayacaksın kodu çalıştırmak istiyorsan "Python dosyaismi.py" oraya yazdığın şeyi komut olarak algılıyor. Genişletmek için tıkla... Sağ ol reis
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 14 Mayıs 2025 #5 Bunu hangi moderatör onayladı? Böyle saçmalık mı olur Allah aşkına? Gözünüz görmüyor mu?