HLAB51 Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 324 Çözümler 4 26 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi, tüm komutları değil sadece belli satırları çalıştırmak için bir kısayol ya da yöntem var mıdır?
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi, tüm komutları değil sadece belli satırları çalıştırmak için bir kısayol ya da yöntem var mıdır?
Mahircayan Picopat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 142 26 Kasım 2023 #2 Intellicode runner. Code runner Bu eklentileri kullanabilirsin.
HLAB51 Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 324 Çözümler 4 26 Kasım 2023 #3 Mahircayan dedi: Intellicode runner. Code runner Bu eklentileri kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum.
Mahircayan dedi: Intellicode runner. Code runner Bu eklentileri kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.679 Makaleler 1 Çözümler 81 26 Kasım 2023 #4 Jupyter kullanabilirsin, dedigini yapabilmek icin variable kerneline ihtiyacin var. ( secili blok diger bloklardaki degiskenlere bagimli ise )
Jupyter kullanabilirsin, dedigini yapabilmek icin variable kerneline ihtiyacin var. ( secili blok diger bloklardaki degiskenlere bagimli ise )
brkdnmz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2017 Mesajlar 1.384 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Antalya/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Aralık 2023 #5 HLAB51 dedi: Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi, tüm komutları değil sadece belli satırları çalıştırmak için bir kısayol ya da yöntem var mıdır? Genişletmek için tıkla... Shift + Enter tuş kombinasyonu Python'da tam olarak istediğiniz şeyi yapıyor. Bunun için çalıştırmak istediğiniz satırı (birden çok da olabilir) farenizle (ya da klavyeyle) seçmeniz yeterli. Buradaki 2. maddeyi açıklamış oldum.
HLAB51 dedi: Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi, tüm komutları değil sadece belli satırları çalıştırmak için bir kısayol ya da yöntem var mıdır? Genişletmek için tıkla... Shift + Enter tuş kombinasyonu Python'da tam olarak istediğiniz şeyi yapıyor. Bunun için çalıştırmak istediğiniz satırı (birden çok da olabilir) farenizle (ya da klavyeyle) seçmeniz yeterli. Buradaki 2. maddeyi açıklamış oldum.