efew0 Hectopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 1.722 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Kocaeli 27 Kasım 2022 #1 Unity için Visual Studio kullanıyordum ve Visual Studio Code indirdim fakat tamamlamalar çalışmıyor. Normalde "Seriali" kısmının altında SerializeField yazması oradan Tab yapıp almam gerekiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2022
Unity için Visual Studio kullanıyordum ve Visual Studio Code indirdim fakat tamamlamalar çalışmıyor. Normalde "Seriali" kısmının altında SerializeField yazması oradan Tab yapıp almam gerekiyor.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.856 Makaleler 3 Çözümler 59 27 Kasım 2022 #2 efew0 dedi: Unity için Visual Studio kullanıyordum ve Visual Studio Code indirdim fakat tamamlamalar çalışmıyor. Eki Görüntüle 1586390 Normalde "seriali" kısmının altında serializefield yazması oradan Tab yapıp almam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Alt+Z tuş kombinasyonunu dener misiniz?
efew0 dedi: Unity için Visual Studio kullanıyordum ve Visual Studio Code indirdim fakat tamamlamalar çalışmıyor. Eki Görüntüle 1586390 Normalde "seriali" kısmının altında serializefield yazması oradan Tab yapıp almam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Alt+Z tuş kombinasyonunu dener misiniz?
İsmail Ördek Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 643 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #3 efew0 dedi: Unity için Visual Studio kullanıyordum ve Visual Studio Code indirdim fakat tamamlamalar çalışmıyor. Eki Görüntüle 1586390 Normalde "seriali" kısmının altında serializefield yazması oradan Tab yapıp almam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Gerekli extension dosyaları kurulu mu?
efew0 dedi: Unity için Visual Studio kullanıyordum ve Visual Studio Code indirdim fakat tamamlamalar çalışmıyor. Eki Görüntüle 1586390 Normalde "seriali" kısmının altında serializefield yazması oradan Tab yapıp almam gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Gerekli extension dosyaları kurulu mu?
Kağan Can Şit Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 121 Çözümler 3 Yer Turkey 27 Kasım 2022 #4 Sağ alt köşede dil seçiminiz UTF-8, C# tamamlama özellikleri yazabilmek için paket seçmeli veya indirmelisiniz.
Sağ alt köşede dil seçiminiz UTF-8, C# tamamlama özellikleri yazabilmek için paket seçmeli veya indirmelisiniz.
efew0 Hectopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 1.722 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Kocaeli 27 Kasım 2022 #5 Yukapian dedi: Alt+Z tuş kombinasyonunu dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef çalışmadı. Kağan Can Şit dedi: Sağ alt köşede dil seçiminiz UTF-8, C# tamamlama özellikleri yazabilmek için paket seçmeli veya indirmelisiniz. Eki Görüntüle 1586417 Genişletmek için tıkla... Seçiliymiş yanlış yere bakmışım
Yukapian dedi: Alt+Z tuş kombinasyonunu dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef çalışmadı. Kağan Can Şit dedi: Sağ alt köşede dil seçiminiz UTF-8, C# tamamlama özellikleri yazabilmek için paket seçmeli veya indirmelisiniz. Eki Görüntüle 1586417 Genişletmek için tıkla... Seçiliymiş yanlış yere bakmışım
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.856 Makaleler 3 Çözümler 59 27 Kasım 2022 #6 CTRL+space tuş kombinasyonunu dener misiniz?
Kağan Can Şit Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 121 Çözümler 3 Yer Turkey 27 Kasım 2022 #7 Sol taraftan eklentileriseçip, C# olarak aratın. Microsoft temel eklentisi ekleyin. Dil seçimini gerçekleştirin.
Sol taraftan eklentileriseçip, C# olarak aratın. Microsoft temel eklentisi ekleyin. Dil seçimini gerçekleştirin.
efew0 Hectopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 1.722 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Kocaeli 27 Kasım 2022 #8 Hocam Çözdüm baştan indirdim Dili