3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 28 Mart 2021 #21 Lord Raiden dedi: Code Runner eklentisini devre dışı bırakıp deneyin bir de. Ayrıca eklentinin ayarlarında da terminal ayarları vardı. Yine sonuç alamazsınız ufak bir araştırma yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Sildim ve denedim ama aynı. Bu arada sağ olun gerek yok. El ile derleyip çalıştırırım. Düşünceniz için teşekkürler yine de
Lord Raiden dedi: Code Runner eklentisini devre dışı bırakıp deneyin bir de. Ayrıca eklentinin ayarlarında da terminal ayarları vardı. Yine sonuç alamazsınız ufak bir araştırma yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Sildim ve denedim ama aynı. Bu arada sağ olun gerek yok. El ile derleyip çalıştırırım. Düşünceniz için teşekkürler yine de
4 433725 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 1.206 Çözümler 11 28 Mart 2021 #22 342746 dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Bende hatalar, uyarılar daha sade daha güzel gözüküyor.
342746 dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Bende hatalar, uyarılar daha sade daha güzel gözüküyor.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 12 Kasım 2021 #23 342746 dedi: Sildim ve denedim ama aynı. Bu arada sağ olun gerek yok. El ile derleyip çalıştırırım. Düşünceniz için teşekkürler yine de Genişletmek için tıkla... Bu arada çözdüm. Bu yolu takip edip ayar dosyasını açın ve içine alttaki kodu ekleyin: .config/Code/User/settings.json Kod:Panoya kopyala "terminal.external.linuxExec": "gnome-terminal" gnome-terminal kısmına kullandığınız terminalin adını girin. Visual Studio Code - ArchWiki wiki.archlinux.org
342746 dedi: Sildim ve denedim ama aynı. Bu arada sağ olun gerek yok. El ile derleyip çalıştırırım. Düşünceniz için teşekkürler yine de Genişletmek için tıkla... Bu arada çözdüm. Bu yolu takip edip ayar dosyasını açın ve içine alttaki kodu ekleyin: .config/Code/User/settings.json Kod:Panoya kopyala "terminal.external.linuxExec": "gnome-terminal" gnome-terminal kısmına kullandığınız terminalin adını girin. Visual Studio Code - ArchWiki wiki.archlinux.org