S scorpionsx Hectopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Kasım 2023 #1 VS Code'da bu hatayı alıp duruyorum ama çözemedim bir türlü.
efekaynn Centipat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 R5 5500 A520M-K V2 2X8 TUF GAMİNG RAM NX SERİES NX291 CASE Cinsiyet Erkek Meslek E-Ticaret Yönetimi, Genel Ürün Yönetimi, Dropshipping, Acemi Developer. 28 Kasım 2023 #2 Eski sürümü indirip kullanmanızı tavsiye ederim. Debugger for Chrome uzantısını devre dışı bırakın. tern.js Eklentisini devre dışı bırakın Son düzenleme: 28 Kasım 2023
Eski sürümü indirip kullanmanızı tavsiye ederim. Debugger for Chrome uzantısını devre dışı bırakın. tern.js Eklentisini devre dışı bırakın
S scorpionsx Hectopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Kasım 2023 #3 efekaynn dedi: Eski sürümü indirip kullanmanızı tavsiye ederim. Debugger for Chrome uzantısını devre dışı bırakın. tern.js Eklentisini devre dışı bırakın Genişletmek için tıkla... Eklenti ve uzantı nerede acaba göremedim.
efekaynn dedi: Eski sürümü indirip kullanmanızı tavsiye ederim. Debugger for Chrome uzantısını devre dışı bırakın. tern.js Eklentisini devre dışı bırakın Genişletmek için tıkla... Eklenti ve uzantı nerede acaba göremedim.
efekaynn Centipat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 R5 5500 A520M-K V2 2X8 TUF GAMİNG RAM NX SERİES NX291 CASE Cinsiyet Erkek Meslek E-Ticaret Yönetimi, Genel Ürün Yönetimi, Dropshipping, Acemi Developer. 28 Kasım 2023 #4 scorpionsx dedi: Eklenti ve uzantı nerede acaba göremedim. Genişletmek için tıkla... Vs Code anasayfasında Extensions kısmından aratıp bulabilirsin. Ancak sürümü düşürmek en iyisi olur. Son düzenleme: 28 Kasım 2023
scorpionsx dedi: Eklenti ve uzantı nerede acaba göremedim. Genişletmek için tıkla... Vs Code anasayfasında Extensions kısmından aratıp bulabilirsin. Ancak sürümü düşürmek en iyisi olur.
S scorpionsx Hectopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Kasım 2023 #5 efekaynn dedi: Vs Code anasayfasında Extensions kısmından aratıp bulabilirsin. Ancak sürümü düşürmek en iyisi olur. Genişletmek için tıkla... Oraya baktım da göremedim o yüzden sordum. Sürümü düşürmeyi deneyeceğim teşekkür ederim.
efekaynn dedi: Vs Code anasayfasında Extensions kısmından aratıp bulabilirsin. Ancak sürümü düşürmek en iyisi olur. Genişletmek için tıkla... Oraya baktım da göremedim o yüzden sordum. Sürümü düşürmeyi deneyeceğim teşekkür ederim.
efekaynn Centipat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 R5 5500 A520M-K V2 2X8 TUF GAMİNG RAM NX SERİES NX291 CASE Cinsiyet Erkek Meslek E-Ticaret Yönetimi, Genel Ürün Yönetimi, Dropshipping, Acemi Developer. 28 Kasım 2023 #6 scorpionsx dedi: Oraya baktım da göremedim o yüzden sordum. Sürümü düşürmeyi deneyeceğim teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Var aslında ama bende gözüküyor. Neyse en sağlıklısı 1.15.2 sürümüne düşürmeniz olur. Rica ederim Bu arada C# Eklentisinin sürümünü düşüreceksiniz yanlış olmasın
scorpionsx dedi: Oraya baktım da göremedim o yüzden sordum. Sürümü düşürmeyi deneyeceğim teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Var aslında ama bende gözüküyor. Neyse en sağlıklısı 1.15.2 sürümüne düşürmeniz olur. Rica ederim Bu arada C# Eklentisinin sürümünü düşüreceksiniz yanlış olmasın
S scorpionsx Hectopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Kasım 2023 #7 efekaynn dedi: Var aslında ama bende gözüküyor. Neyse en sağlıklısı 1.15.2 sürümüne düşürmeniz olur. Rica ederim Bu arada C# Eklentisinin sürümünü düşüreceksiniz yanlış olmasın Genişletmek için tıkla... Şu anki C# sürümü 1.25.4 aslında ve düşürünce yine aynı hatayı verdi.
efekaynn dedi: Var aslında ama bende gözüküyor. Neyse en sağlıklısı 1.15.2 sürümüne düşürmeniz olur. Rica ederim Bu arada C# Eklentisinin sürümünü düşüreceksiniz yanlış olmasın Genişletmek için tıkla... Şu anki C# sürümü 1.25.4 aslında ve düşürünce yine aynı hatayı verdi.
efekaynn Centipat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 R5 5500 A520M-K V2 2X8 TUF GAMİNG RAM NX SERİES NX291 CASE Cinsiyet Erkek Meslek E-Ticaret Yönetimi, Genel Ürün Yönetimi, Dropshipping, Acemi Developer. 28 Kasım 2023 #8 scorpionsx dedi: Şu anki C# sürümü 1.25.4 aslında ve düşürünce yine aynı hatayı verdi. Genişletmek için tıkla... Hangi sürüme düşürdünüz? şu an farkettimde sürümü yanlış yazmışım 1.25.2 olacak scorpionsx dedi: Şu anki C# sürümü 1.25.4 aslında ve düşürünce yine aynı hatayı verdi. Genişletmek için tıkla... Evet 1.25.4 de ortaya çıktı bu hatalar bunun gibi bir çok hata var... Ancak sürüm düşürünce düzelir tabii ki.
scorpionsx dedi: Şu anki C# sürümü 1.25.4 aslında ve düşürünce yine aynı hatayı verdi. Genişletmek için tıkla... Hangi sürüme düşürdünüz? şu an farkettimde sürümü yanlış yazmışım 1.25.2 olacak scorpionsx dedi: Şu anki C# sürümü 1.25.4 aslında ve düşürünce yine aynı hatayı verdi. Genişletmek için tıkla... Evet 1.25.4 de ortaya çıktı bu hatalar bunun gibi bir çok hata var... Ancak sürüm düşürünce düzelir tabii ki.
S scorpionsx Hectopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Kasım 2023 #9 efekaynn dedi: Hangi sürüme düşürdünüz? şu an farkettimde sürümü yanlış yazmışım 1.25.2 olacak Evet 1.25.4 de ortaya çıktı bu hatalar bunun gibi bir çok hata var... Ancak sürüm düşürünce düzelir tabii ki. Genişletmek için tıkla... 1.24.0 a bastım yanlışlıkla ama düzeldi gibi. Eski hatayı vermiyor. 1.25.2 ye yükseltmeye çalışınca hata veriyor.
efekaynn dedi: Hangi sürüme düşürdünüz? şu an farkettimde sürümü yanlış yazmışım 1.25.2 olacak Evet 1.25.4 de ortaya çıktı bu hatalar bunun gibi bir çok hata var... Ancak sürüm düşürünce düzelir tabii ki. Genişletmek için tıkla... 1.24.0 a bastım yanlışlıkla ama düzeldi gibi. Eski hatayı vermiyor. 1.25.2 ye yükseltmeye çalışınca hata veriyor.
efekaynn Centipat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 R5 5500 A520M-K V2 2X8 TUF GAMİNG RAM NX SERİES NX291 CASE Cinsiyet Erkek Meslek E-Ticaret Yönetimi, Genel Ürün Yönetimi, Dropshipping, Acemi Developer. 28 Kasım 2023 #10 scorpionsx dedi: 1.24.0 a bastım yanlışlıkla ama düzeldi gibi. Eski hatayı vermiyor. 1.25.2 ye yükseltmeye çalışınca hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Düzeldiyse sorun yok o zaman
scorpionsx dedi: 1.24.0 a bastım yanlışlıkla ama düzeldi gibi. Eski hatayı vermiyor. 1.25.2 ye yükseltmeye çalışınca hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Düzeldiyse sorun yok o zaman