Big Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #1 Yazdığım C kodları çalışıyor ama terminalde böyle bir hata alıyorum.
PhantomStriker Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.069 Makaleler 1 Çözümler 2 11 Ekim 2024 #2 Powershell'de bir modül yüklenmemiş olabilir.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 12 Ekim 2024 #3 Big dedi: Eki Görüntüle 2326919 Yazdığım C kodları çalışıyor ama terminalde böyle bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Powershell import-module doesn't find modules I'm learning PowerShell and I'm trying to build my own module library. I've written a simple module XMLHelpers.psm1 and put in my folder $home/WindowsPowerShell/Modules. When I do: import-module stackoverflow.com
Big dedi: Eki Görüntüle 2326919 Yazdığım C kodları çalışıyor ama terminalde böyle bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Powershell import-module doesn't find modules I'm learning PowerShell and I'm trying to build my own module library. I've written a simple module XMLHelpers.psm1 and put in my folder $home/WindowsPowerShell/Modules. When I do: import-module stackoverflow.com