Selamlar ben Python dilini öğrenmeye kadar verdim. YouTube'da bu kanalı buldum buradan ilerlemeye karar verdim: https://www.youtube.com/playlist?list=PLtTs2BKyiS4C0KLmXx-3k4ho5tfW3Gs5C
Bu videolarda adam PyCharm'ı kullanıyor, PyCharm galiba biraz ağır bir IDE, fazla zorlamak istemediğim ortalama bir laptopum var. Sizce PyCharm'ı mı kullanayım yoksa VS Code'u mu?
Bir de adam PyCharm kullanırken ben VS Code kullanırsam farklı şeyler olduğundan zorlanır mıyım?
Aynı kod ikisinde de çalışır. Ama PyCharm sana birader şunu şöyle yapsan daha iyi, bak şurada hata var, burası böyle olmalı falan der. Bir Android Studio değil. PyCharm kullanırdım ben olsam.
PyCharm sana daha yardımcı olur ama VSCode'den her türlü daha fazla yük bindirecek sisteme. Eğer çok kötü bir sisteme sahip değilsen PyCharm kullanmanı tavsiye ederim.
Ayrıca yazdığın kodlar aynı olacağından bir fark oluşmaz.
PyCharm sana daha yardımcı olur ama VS Code'den her türlü daha fazla yük bindirecek sisteme. Eğer çok kötü bir sisteme sahip değilsen PyCharm kullanmanı tavsiye ederim.
Ayrıca yazdığın kodlar aynı olacağından bir fark oluşmaz.
i5 işlemci, GT 630 ekran kartı, 8 GB RAM.
Bu laptop ile fazla ısınma, kasma, donma yaşar mıyım? Sisteme fazla yük bindirip zarar görmesini istemiyorum çünkü.
Bu laptop ile fazla ısınma, kasma, donma yaşar mıyım? Sisteme fazla yük bindirip zarar görmesini istemiyorum çünkü.