VS Code'a SFML kurulumu

usena

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Google Developer
Merhabalar, Visual Studio çalışmıyor ve ben de Visual Studio Code'a SFML kurmak istiyorum. C++ için. Yardımcı olursanız sevinirim.

Msys2 konsolu üzerinden pacman -S mingw-w64-x86_64-sfml kullanarak yükleyebilirsin. Kodu derlerken kullandığın library için gerekli link işlemlerini yapmayı unutma aksi halde derleme hatası alırsın örn; g++ ... -lsfml-graphics -lsfml-window -lsfml-system

Jetbrains'in bir IDE'si var C ve C++ için onu kullanabilirsin. Ve visual studio'yu silip tekrar kurmayı denedin mi? Kurarken dosya yolunu "Program Files (x86)" seç.

Jetbrains'in bir IDE'si var C ve C++ için onu kullanabilirsin. Ve visual studio'yu silip tekrar kurmayı denedin mi? Kurarken dosya yolunu "Program Files (x86)" seç.
Erişim reddediliyor.

Yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi? Ve kullanıcı hesabın yönetici mi?

Program Files ×86'ya kaydettim fakat hala sistem belirtilen dosyayı bulamıyor hatası veriyor.
Windows 10 kullanıyorsun değil mi?
Windows 7 kullanıyorum fakat hesabı yönetici yapmaya sonra dönerim. Bunu halledelim şimdi yeter bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…