M mamougus Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:54 #1 Herkese selamlar öncelikle, VS Code'da C kodumu çalıştırmaya çalışıyorum, en basit kodu bile çalıştıramıyor. Codeblocks gibi uygulamalarda sıkıntısız çalışıyor kodum fakat VS Code'da çalıştıramıyorum. Sebebini bilen var mı?
Herkese selamlar öncelikle, VS Code'da C kodumu çalıştırmaya çalışıyorum, en basit kodu bile çalıştıramıyor. Codeblocks gibi uygulamalarda sıkıntısız çalışıyor kodum fakat VS Code'da çalıştıramıyorum. Sebebini bilen var mı?
imparatormape Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 484 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:21 #2 Eklentileri yüklediniz mi? Kodu derlediniz mi?
M mamougus Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:26 #3 imparatormape dedi: Eklentileri yüklediniz mi? Kodu derlediniz mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıcam en ufak fikrim yok henüz yeniyim.
imparatormape dedi: Eklentileri yüklediniz mi? Kodu derlediniz mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıcam en ufak fikrim yok henüz yeniyim.
imparatormape Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 484 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:01 #4 TY mamougus dedi: Nasıl yapıcam en ufak fikrim yok henüz yeniyim. Genişletmek için tıkla... Tarifi fazla uzun sürer youtube'da aratın vs code c derleme ve gerekli eklentiler diye.
TY mamougus dedi: Nasıl yapıcam en ufak fikrim yok henüz yeniyim. Genişletmek için tıkla... Tarifi fazla uzun sürer youtube'da aratın vs code c derleme ve gerekli eklentiler diye.