Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.514 Makaleler 1 Çözümler 15 11 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar VS Code'da HTML5 ile siteye link vermem lazım. Sağ üste yan yana duracak şekilde 4 tane yazmam lazım. Nasıl yaparım? Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2022
Arkadaşlar VS Code'da HTML5 ile siteye link vermem lazım. Sağ üste yan yana duracak şekilde 4 tane yazmam lazım. Nasıl yaparım? Yardım eder misiniz?
MertM0 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #2 Ne istediğinizi tam olarak anlayamadım biraz daha açıklayabilir misiniz?
İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 11 Ağustos 2022 #3 eymen863219 dedi: Arkadaşlar VS Code'da HTML5 ile siteye link vermem lazım. Sağ üste yan yana duracak şekilde 4 tane yazmam lazım. Nasıl yaparım? Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Link vermek için <a href="https://technopat.net">Technopat</a> şeklinde kod yazman gerekiyor. Fakat bunun konumunu, şeklini vs CSS ile halletmen gerek.
eymen863219 dedi: Arkadaşlar VS Code'da HTML5 ile siteye link vermem lazım. Sağ üste yan yana duracak şekilde 4 tane yazmam lazım. Nasıl yaparım? Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Link vermek için <a href="https://technopat.net">Technopat</a> şeklinde kod yazman gerekiyor. Fakat bunun konumunu, şeklini vs CSS ile halletmen gerek.
Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.514 Makaleler 1 Çözümler 15 11 Ağustos 2022 #4 MertM0 dedi: Ne istediğinizi tam olarak anlayamadım biraz daha açıklayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Linkleri nasıl sağ üste taşırız
MertM0 dedi: Ne istediğinizi tam olarak anlayamadım biraz daha açıklayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Linkleri nasıl sağ üste taşırız
MertM0 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #5 eymen863219 dedi: Linkleri nasıl sağ üste taşırız Genişletmek için tıkla... Ekran fotoğrafı ile hangi bağlantı bölümünü sağ üste taşımak istediğini gösterirsen daha kolay yardımcı olabiliriz.
eymen863219 dedi: Linkleri nasıl sağ üste taşırız Genişletmek için tıkla... Ekran fotoğrafı ile hangi bağlantı bölümünü sağ üste taşımak istediğini gösterirsen daha kolay yardımcı olabiliriz.
Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.514 Makaleler 1 Çözümler 15 12 Ağustos 2022 #6 MertM0 dedi: Ekran fotoğrafı ile hangi bağlantı bölümünü sağ üste taşımak istediğini gösterirsen daha kolay yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Hallettim teşekkürler
MertM0 dedi: Ekran fotoğrafı ile hangi bağlantı bölümünü sağ üste taşımak istediğini gösterirsen daha kolay yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Hallettim teşekkürler