tk.ydn Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 542 22 Temmuz 2024 #1 Daha önceden dev C++ kullanıyordum. VS Code'ye geçtim ama nasıl çalıştıracağımı anlamadım. Altta basit bir kod örneği var.
Daha önceden dev C++ kullanıyordum. VS Code'ye geçtim ama nasıl çalıştıracağımı anlamadım. Altta basit bir kod örneği var.
glacialdebris Femtopat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 44 22 Temmuz 2024 #2 Üstteki toolbar'dan run seçeneğine tıklayıp Debug yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.745 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Temmuz 2024 #3 Çalıştırmışsınız zaten. Kodunuz hatalı. C++:Panoya kopyala #include <iostream> #define EXIT_SUCCESS 0 using namespace std; int main() { cout << "Hello, World!" << endl; return EXIT_SUCCESS; } Artı 0 Eksi
Çalıştırmışsınız zaten. Kodunuz hatalı. C++:Panoya kopyala #include <iostream> #define EXIT_SUCCESS 0 using namespace std; int main() { cout << "Hello, World!" << endl; return EXIT_SUCCESS; }
KS KS tk.ydn Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 542 22 Temmuz 2024 #4 The Shorekeeper dedi: Çalıştırmışsınız zaten. Kodunuz hatalı. C++:Panoya kopyala #include <iostream> #define EXIT_SUCCESS 0 using namespace std; int main() { cout << "Hello, World!" << endl; return EXIT_SUCCESS; } Genişletmek için tıkla... Yanlış olduğunu biliyorum buraya atmak için hızlı yazdım düzelttiğim de de çalıştıramıyorum 5-10 defa denedim nasıl yapabilirim? Artı 0 Eksi
The Shorekeeper dedi: Çalıştırmışsınız zaten. Kodunuz hatalı. C++:Panoya kopyala #include <iostream> #define EXIT_SUCCESS 0 using namespace std; int main() { cout << "Hello, World!" << endl; return EXIT_SUCCESS; } Genişletmek için tıkla... Yanlış olduğunu biliyorum buraya atmak için hızlı yazdım düzelttiğim de de çalıştıramıyorum 5-10 defa denedim nasıl yapabilirim?
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.096 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 22 Temmuz 2024 #5 tk.ydn dedi: Yanlış olduğunu biliyorum buraya atmak için hızlı yazdım düzelttiğim de de çalıştıramıyorum 5-10 defa denedim nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Düzelttiğin halini at. Nerden bilelim neden çalışmıyor hatayı görmeden. Düzeltmediğin haline göre yorum yapacağız ister istemez. nemaspace değil, namespace. int main {} değil int main() {}. Artı 0 Eksi
tk.ydn dedi: Yanlış olduğunu biliyorum buraya atmak için hızlı yazdım düzelttiğim de de çalıştıramıyorum 5-10 defa denedim nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Düzelttiğin halini at. Nerden bilelim neden çalışmıyor hatayı görmeden. Düzeltmediğin haline göre yorum yapacağız ister istemez. nemaspace değil, namespace. int main {} değil int main() {}.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 22 Temmuz 2024 #6 tk.ydn dedi: Yanlış olduğunu biliyorum buraya atmak için hızlı yazdım düzelttiğim de de çalıştıramıyorum 5-10 defa denedim nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Düzeltmiş olduğun hal o kod gibi mi ? Düzgün versiyonda ne hatası alıyorsun ? Artı 0 Eksi
tk.ydn dedi: Yanlış olduğunu biliyorum buraya atmak için hızlı yazdım düzelttiğim de de çalıştıramıyorum 5-10 defa denedim nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Düzeltmiş olduğun hal o kod gibi mi ? Düzgün versiyonda ne hatası alıyorsun ?
KS KS tk.ydn Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 542 22 Temmuz 2024 #7 Teşekkürler çözümü buldum dosya yanlış yere kaydolmuş. Artı 0 Eksi