xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 11 Aralık 2021 #1 Merhaba, ben şu an bir web sitesi tasarlıyorum. Ancak komut satırı üzerinden code . şeklinde açmak istiyorum. Ama code adlı şey olmadığından hata veriyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Merhaba, ben şu an bir web sitesi tasarlıyorum. Ancak komut satırı üzerinden code . şeklinde açmak istiyorum. Ama code adlı şey olmadığından hata veriyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Çözüm L L Linuxginar 12 Aralık 2021 xDarkLyne dedi: Tıkladım. Path yazdım ama yine aynısı çıktı. Genişletmek için tıkla... O zaman yeniden kur, extensionların gitmemesi lazım öyle hatırlıyorum. Path'e ekle seçeneğini seç kurarken.
xDarkLyne dedi: Tıkladım. Path yazdım ama yine aynısı çıktı. Genişletmek için tıkla... O zaman yeniden kur, extensionların gitmemesi lazım öyle hatırlıyorum. Path'e ekle seçeneğini seç kurarken.
KS KS xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 12 Aralık 2021 #11 Linuxginar dedi: Kaldırıldı mı acaba? CTRL + Shift + p ile deneyin bi' umut... Genişletmek için tıkla... Tıkladım. Path yazdım ama yine aynısı çıktı. Artı 0 Eksi
Linuxginar dedi: Kaldırıldı mı acaba? CTRL + Shift + p ile deneyin bi' umut... Genişletmek için tıkla... Tıkladım. Path yazdım ama yine aynısı çıktı.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 12 Aralık 2021 #12 xDarkLyne dedi: Tıkladım. Path yazdım ama yine aynısı çıktı. Genişletmek için tıkla... O zaman yeniden kur, extensionların gitmemesi lazım öyle hatırlıyorum. Path'e ekle seçeneğini seç kurarken. Artı 0 Eksi Çözüm
xDarkLyne dedi: Tıkladım. Path yazdım ama yine aynısı çıktı. Genişletmek için tıkla... O zaman yeniden kur, extensionların gitmemesi lazım öyle hatırlıyorum. Path'e ekle seçeneğini seç kurarken.