MYTHKING Hectopat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 258 16 Kasım 2022 #1 Merhaba. Python öğrenmeye yeni başladığım. Basit bir sorum var . Terminal de -pip install pygame- yaptıktan sonra hedef klasör olarak snake.py seçtim. Lakin ayrı terminalde çalıştıramadım. Powershell de indirdim. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba. Python öğrenmeye yeni başladığım. Basit bir sorum var . Terminal de -pip install pygame- yaptıktan sonra hedef klasör olarak snake.py seçtim. Lakin ayrı terminalde çalıştıramadım. Powershell de indirdim. Yardımcı olabilir misiniz?
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 16 Kasım 2022 #2 Sistemi yeniden baslattiniz mi modulu yukledikten sonra?
MYTHKING Hectopat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 258 16 Kasım 2022 #3 Lord Raiden dedi: Sistemi yeniden baslattiniz mi modulu yukledikten sonra? Genişletmek için tıkla... Denedim simdi. Hata ekranini paylasiyorum. .\snake.py komutunu da denedim. Tepki vermedi
Lord Raiden dedi: Sistemi yeniden baslattiniz mi modulu yukledikten sonra? Genişletmek için tıkla... Denedim simdi. Hata ekranini paylasiyorum. .\snake.py komutunu da denedim. Tepki vermedi
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 16 Kasım 2022 #4 F5 ile calistirin. Python ortam degiskenlerine ekli mi?
MYTHKING Hectopat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 258 16 Kasım 2022 #5 Lord Raiden dedi: F5 ile calistirin. Python ortam degiskenlerine ekli mi? Genişletmek için tıkla... F5 ile tekrar denedim. Module hatasini vermeye devam ediyor. Degiskenlere ekleyemedim. New sekmesi tepki vermiyor. Python D: de oldugu icin olabilir mi Dosya Ekleri 1668597644420.png 49,7 KB · Görüntüleme: 33 Son düzenleme: 16 Kasım 2022
Lord Raiden dedi: F5 ile calistirin. Python ortam degiskenlerine ekli mi? Genişletmek için tıkla... F5 ile tekrar denedim. Module hatasini vermeye devam ediyor. Degiskenlere ekleyemedim. New sekmesi tepki vermiyor. Python D: de oldugu icin olabilir mi
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 16 Kasım 2022 #6 PATH kismina ekleyeceksiniz.
MYTHKING Hectopat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 258 16 Kasım 2022 #7 Anaconda Python klasorlerinin dizinlerinin karisikligindan kaynakli calismiyor mus. Anaconda sildikten sonra duzeldi. VS ile devam edecegim.
Anaconda Python klasorlerinin dizinlerinin karisikligindan kaynakli calismiyor mus. Anaconda sildikten sonra duzeldi. VS ile devam edecegim.
jhonnylesh Megapat Katılım 4 Şubat 2016 Mesajlar 119 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Kasım 2022 #8 VS Code için bilmiyorum PyCharm'da ayarlardan istediğin modülleri indirebiliyorsun. Yani kesinlikle VS Code'da da vardır diye düşünüyorum.
VS Code için bilmiyorum PyCharm'da ayarlardan istediğin modülleri indirebiliyorsun. Yani kesinlikle VS Code'da da vardır diye düşünüyorum.