VS228NE HDMI çıkışı olmadan kullanma

En azından alırken ben o model adına almıştım ekranımın modelini öğrenmenin bir yolu varmıdır ?

evet şimdi biraz aradım araştırdım ekranın üstünde asus vs228d yazıyor (tabi bu benim istediğim model değildi kazık yemişim gecte olsa farkettim) evet galiba model buymuş ne yapabilirim hdmı konusunda ?

Cihazın arkasındaki etiketlerde modeli yazar. VGA olması da HD olmayacak anlamına gelmez. VGA sadece analogdur ama HD kaldırır.
yani herhangibir sıkıntı olmaz full hd ayarlarında kullanabilirim ?

peki oyunlarda daha iyi fps için dikey sekronizasyonu kapayınca ufak caplı dalgalanmalar oluyor normalmi ?

Aynısından bende de var . Bozuk diye garantiye gönderdim ama ellemeden geri vercekler dalgalanma yok diye.
Nasıl çzöcez dalgalanmayı ? HDMI to VGA diyolar çözer mi acaba?

Aylardır uğraşıyorum 100 çeşit şey denedim çözüm bu kadar basit olması hayret verici. Kasanın içindeki kablolar dağınık haldeydi. Onları birbirine bağlayıp kasanın tabanına anakartla aynı hizada olacak şekilde telle bağladım. Harddiskin sata kablosunu güç kaynağından uzaklaştırdım. Şu anda dalgalanma yok oldu. Kafayı yemek üzereydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…