VSC Live server tepki vermiyor

Makaleler
2
Merhaba. VSC Live server tepki vermiyor. Open with Live server tıklanınca hiçbir etkileşim olmuyor. Kaldırıp tekrar kurdum. VSC yeniden başlattım. Yine aynı durum. Nasıl çözebilirim? Kurulu olduğu halde Go Live yazısı bile yok. Open with Live server dediğim zamanda sonuç değişmiyor.

HTML ve CSS'de deniyorsunuz değil mi? Framework ile çalışırken o eklenti işe yaramaz.

Alttaki durum çubuğuna sağ tıkla ve Live Server (Extension) seçeneği aktif mi diye bak bakalım.

Evet hocam. HTML'de deniyorum. Go Live bile yok.

Eki Görüntüle 1836140
Hocam bazen VS Code sapıtabiliyor. İsterseniz sıfırdan kurun, ama tüm dosyaları silin yani %appdata%'dan falan da silin. Şuan eklenti yüklü değil sanırsam. Yüklüyse de gizlemişsiniz alttan. Alt bölüme sağ tık yapıp açın.

Alt sağ tıklı olduğu halde sonuç bu hocam. Dediğiniz gibi en baştan kursam iyi olacak.

Alt sağ tıklı olduğu halde sonuç bu hocam. Dediğiniz gibi en baştan kursam iyi olacak.

Eki Görüntüle 1836143
Hocam ekran görüntüsünde Live Server yüklü gözükmüyor Ama evet tamamen sıfırlayın. Hesabınızı cloud üzerinden bağlamayın sadece live server indirip deneyin. Düzelmiş ise sorun yok. Bazen de böyle çok fazla dosya varken sapıtıyor açacağı yolu.

Etkin. Etkin olduğu halde çalışmıyor.
Bir de şu yöntemi deneyin;
  1. Sol menüden Eklentiler kısmına geçiş yapın.
  2. Live Server'a sağ tıklayıp Extension Settings seçeneğine tıklayın.
  3. Advance Custom Browser Cmd Line başlıklı alandaki Edit in settings.json butonuna tıklayın.
  4. liveServer.settings.showOnStatusbar": true alanını ekleyin. Değer false ise true yapın.
  5. Visual Studio Code'u kapatıp açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…