Can Akmann Hectopat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 50 Çözümler 1 18 Şubat 2022 #1 Hatayı çözemedim yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2022
Çözüm ctrlshift 18 Şubat 2022 Değişkenleri tanımlarken A'dan sonra; koyduğun için B ve C değişkenleri tanımlanmamış. Noktalı virgülü virgülle değiştir.
Değişkenleri tanımlarken A'dan sonra; koyduğun için B ve C değişkenleri tanımlanmamış. Noktalı virgülü virgülle değiştir.
ctrlshift Kilopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 458 Makaleler 1 Çözümler 13 18 Şubat 2022 #2 Değişkenleri tanımlarken A'dan sonra; koyduğun için B ve C değişkenleri tanımlanmamış. Noktalı virgülü virgülle değiştir. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
Değişkenleri tanımlarken A'dan sonra; koyduğun için B ve C değişkenleri tanımlanmamış. Noktalı virgülü virgülle değiştir.
KS KS Can Akmann Hectopat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 50 Çözümler 1 18 Şubat 2022 #3 ctrlshift dedi: Değişkenleri tanımlarken A'dan sonra; koyduğun için B ve C değişkenleri tanımlanmamış. Noktalı virgülü virgülle değiştir. Genişletmek için tıkla... Aa nasıl kaçırdım orayı yahu tamamdır çok teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
ctrlshift dedi: Değişkenleri tanımlarken A'dan sonra; koyduğun için B ve C değişkenleri tanımlanmamış. Noktalı virgülü virgülle değiştir. Genişletmek için tıkla... Aa nasıl kaçırdım orayı yahu tamamdır çok teşekkürler.