uydu3 Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #1 Unity'de kendi çapıma göre oyun yapmak istiyorum fakat VSC kodları tamamlamıyor. Bu da bazı zamanlar hatalı kod yazmamı sağlıyor ve hızlı kod yazamıyorum. Bunun sebebi neden olabilir?
Unity'de kendi çapıma göre oyun yapmak istiyorum fakat VSC kodları tamamlamıyor. Bu da bazı zamanlar hatalı kod yazmamı sağlıyor ve hızlı kod yazamıyorum. Bunun sebebi neden olabilir?
kubricklynch Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 314 Çözümler 6 Yer İstanbul 30 Mayıs 2021 #2 Extensionlarından Unity için uygun olan IntelliSense'i indir hocam düzelir. Artı 0 Eksi
KS KS uydu3 Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #3 kubricklynch dedi: Extensionlarından Unity için uygun olan ıntellisense'i indir hocam düzelir. Genişletmek için tıkla... Bunları indirmiştim ama olmuyor. Artı 0 Eksi
kubricklynch dedi: Extensionlarından Unity için uygun olan ıntellisense'i indir hocam düzelir. Genişletmek için tıkla... Bunları indirmiştim ama olmuyor.
kubricklynch Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 314 Çözümler 6 Yer İstanbul 30 Mayıs 2021 #4 Releases · OmniSharp/omnisharp-vscode şuradan eski bir sürümü indirip dener misin? Bir de şuradan Download .NET (Linux, macOS, and Windows) SDK'yı indirip kurmayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Releases · OmniSharp/omnisharp-vscode şuradan eski bir sürümü indirip dener misin? Bir de şuradan Download .NET (Linux, macOS, and Windows) SDK'yı indirip kurmayı deneyebilirsin.
KS KS uydu3 Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #5 kubricklynch dedi: Releases · OmniSharp/omnisharp-vscode şuradan eski bir sürümü indirip dener misin? Bir de şuradan Download .NET (Linux, macOS, and Windows) SDK'yı indirip kurmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sorunu hallettim Unity'den teşekkürler. Artı 0 Eksi
kubricklynch dedi: Releases · OmniSharp/omnisharp-vscode şuradan eski bir sürümü indirip dener misin? Bir de şuradan Download .NET (Linux, macOS, and Windows) SDK'yı indirip kurmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sorunu hallettim Unity'den teşekkürler.