Rayz00 Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 205 Daha fazla Sistem Özellikleri NVİDİA GeForce RTX 4060 Tİ AMD Ryzen 5 5600 16GB RAM Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #1 Merhaba, Python'da eskiden açtığım dosyaları silemiyorum. Yandaki dosyaları silemiyorum, yardım eder misiniz? Sil yükle bile yaptım fakat olmadı. Dosya Ekleri 1680285399564.png 38,9 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba, Python'da eskiden açtığım dosyaları silemiyorum. Yandaki dosyaları silemiyorum, yardım eder misiniz? Sil yükle bile yaptım fakat olmadı.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.797 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 31 Mart 2023 #2 Direkt olarak klasörü silseniz? Aslında üstüne tıklayıp "del"'e tıklamak silecek ama.
Rayz00 Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 205 Daha fazla Sistem Özellikleri NVİDİA GeForce RTX 4060 Tİ AMD Ryzen 5 5600 16GB RAM Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #3 serhatcandev dedi: Direkt olarak klasörü silseniz? Aslında üstüne tıklayıp "del"'e tıklamak silecek ama. Genişletmek için tıkla... Klasörler zaten bilgisayarımda yok mevcut olmayan bir dosya nasıl gözüküyor onu anlamadığım için konuyu açtım
serhatcandev dedi: Direkt olarak klasörü silseniz? Aslında üstüne tıklayıp "del"'e tıklamak silecek ama. Genişletmek için tıkla... Klasörler zaten bilgisayarımda yok mevcut olmayan bir dosya nasıl gözüküyor onu anlamadığım için konuyu açtım
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.797 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 31 Mart 2023 #4 Rayz00 dedi: Klasörler zaten bilgisayarımda yok mevcut olmayan bir dosya nasıl gözüküyor onu anlamadığım için konuyu açtım Genişletmek için tıkla... Masaüstüne bir dosya açın. O dosyayı da VS Code'da açın düzelecektir. Workspace gözüküyor VS Code. Onu nasıl açtınız bilmiyorum işte.
Rayz00 dedi: Klasörler zaten bilgisayarımda yok mevcut olmayan bir dosya nasıl gözüküyor onu anlamadığım için konuyu açtım Genişletmek için tıkla... Masaüstüne bir dosya açın. O dosyayı da VS Code'da açın düzelecektir. Workspace gözüküyor VS Code. Onu nasıl açtınız bilmiyorum işte.